Vodja proizvodnje m/ž

Objavljeno: 11.10.2016 Kraj dela: Hoče

Lestro - Ledinek d.o.o.

Podjetje Ledinek je že 100 let tesno povezano z obdelavo lesa. V kratkem času je postalo mednarodno priznano in uveljavljeno na področju projektiranja in izdelave lesnoobdelovalnih strojev in naprav. Tehnološki napredek se kaže v sodelovanju z raziskovalnimi inštituti in v vključevanju rezultatov sodelovanja v proizvodni proces. Podjetje Ledinek se lahko pohvali s postavitvijo in zagonom strojev in tehnoloških linij v več kot 45 državah sveta. Sodobna izdelava, vgradnja komponent svetovno znanih proizvajalcev, ter nizki stroški vzdrževanja, so garancija za visoko kakovost in varnost naših strojev.

V svoje vode vabimo sodelavca na področju dela Vodja proizvodnje (m/ž).

Več o podjetju

Lestro - Ledinek d.o.o.

Glavna dejavnost

Že 93 let se dokazujemo našim kupcem, ne glede na to ali gre za skobeljnike, stroje za parket, žage ali linije za izdelavo zobatih spojev. Od leta 1908 smo se nenehno razvijali, širili in se prilagajali vedno novim potrebam trga. Tradicija nas zavezuje, da tudi v prihodnje posvečamo največjo skrb kakovostni izdelavi naših strojev.

Naše geslo se glasi:"Vse je mogoče." Razvoj lesnoobdelovalnih strojev in naprav po meri kupca nam je prinesel mednarodni sloves in priznanje. Načrtovanje in kakovostna izdelava strojev so jamstvo za visoko tehnološko kakovost. Razvojni in raziskovalni center je opremljen z najnovejšo strojno in programsko računalniško opremo. Na ta način smo omogočili hiter in zanesljiv prenos podatkov v podjetju.

Vsi preizkusni in izkustveni rezultati iz prototipne delavnice, proizvodnje in servisa se vrnejo v konstrukcijo, kjer se preverijo in uporabijo pri naslednjih projektih. Tako nenehno izpopolnjujemo naš razvoj in proizvodni program. Sodelovanje z domačimi in tujimi inštituti zagotavlja višjo stopnjo kakovosti izdelkov.

Na mednarodnem trgu se pojavlja nova generacija Ledinek strojev, ki je dozorevala z leti bogatih izkušenj.

Leto ustanovitve

1908

Predstavitev podjetja

Podjetje LEDINEK ENGINEERING d.o.o. je danes ena izmed pomembnejših svetovnih proizvajalcev strojev in opreme za obdelavo masivnega lesa, kar nedvomno potrjuje veliko število prodanih izdelkov – referenc širom sveta in lastni PATENTI. Naš proizvodni program obsega posamezne stroje in komponentne proizvodne linije. Prav tako smo v podjetju sposobni zadovoljiti posebnim željam ter potrebam kupcev ter izdelati potrebni stroj ali proizvodno linijo po posebnem naročilu. Visoko kvaliteto izdelanih strojev zagotavlja vgradnja najkvalitetnejših komponent svetovno priznanih proizvajalcev ter stalno usposabljanje osebja in uporaba najnovejših lastnih raziskav na področju strojegradnje in tehnologije predelave masivnega lesa.

Več o podjetju si preberite na:
www.ledinek.com

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

 • načrtovanje, usmerjanje in usklajevanje celotnega proizvodnega procesa,

 • zagotavljanje učinkovite uporabe človeških, strojnih in materialnih virov ter izpolnitev operativnih proizvodnih planov mesečno in kumulativno,

 • načrtovanje in usmerjanje vsakodnevnih proizvodnih in operativnih dejavnosti,

 • kontroliranje stroškov,

 • določanje in usmerjanje operativnih in administrativnih postopkov,

 • nadzor drugih delavcev.

Pričakujemo

Pričakujemo:

 • vsaj 2 leti na podobnem delovnem mestu

 • obvladovanje računalniških programov na področju proizvodnje,

 • poznavanje računalniških programov Microsoft v povezavi s svojim področjem dela,

 • dobro poznavanje tehnoloških operacij v proizvodnji,

 • pasivno znanje nemškega jezika.

Ponujamo

Ponujamo:

 • zanimivo delo v dinamičnem okolju, ki nudi pogoje za osebno ter strokovno rast v vrhunskega strokovnjaka,

 • možnost zaposlitve za nedoločen čas,

 • osebni dohodek, ki bo rezultat vašega dela.