Vodja proizvodnje m/ž

Objavljeno: 14.10.2016 Kraj dela: Tolmin

Trescon d.o.o.

Naš naročnik je uspešno mednarodno podjetje, ki proizvaja kovinske izdelke in zaposluje okoli 100 ljudi. Podjetje ima tradicijo, priznano blagovno znamko in razvite tuje trge. Iščemo novega sodelavca za vodenje proizvodnje v podjetju. Ker je to anonimni oglas, zagotavljamo popolno diskretnost ter zaupnost kandidatom in možnost, da ob začetku pogovora z nami izrazijo, za katero podjetje ne bi želeli kandidirati.

5421 - Vodja proizvodnje (m/ž)

Proizvodnja kovinskih izdelkov, Tolmin

Več o podjetju

Trescon d.o.o.

Glavna dejavnost

Iskanje, izbor in razvoj kadrov.

Naslov podjetja:
Koseška cesta 8
1000 Ljubljana

Leto ustanovitve

2005

Predstavitev podjetja

Smo mednarodno podjetje, aktivno na področju širše regije (Hrvaška, Srbija, Bosna, Makedonija) in globalno preko verige CFR Global Executive Search s tradicijo na področju iskanja, izbora in razvoja kadrov ter organizacije v podjetjih. Nudimo strokovnost, profesionalnost, žar za naš posel in posel naših naročnikov ter iskren odnos z naročniki in kandidati. Kot del skupine CFR Global Executive Search nudimo headhunting rešitve po svetu, pri čemer lahko projekte vodimo iz Slovenije ali pa izberete naše partnerje v tujini.

Število zaposlenih

2 - 4

Poslanstvo in vizija

Vizija:

Biti na področju iskanja, izbora in razvoja kadrov ter organizacije v podjetjih po naravnanosti k iskanju prvovrstnih rešitev za naše partnerje eno vodilnih podjetij na slovenskem trgu. Zagotavljati rešitve slovenskim podjetjem v Sloveniji, širši regiji (Hrvaška, Srbija, Bosna, Makedonija) in tudi globalno ter hkrati nuditi celovite storitve tujim podjetjem v Sloveniji in regiji.

Vaš najljubši partner, ki mu zaupate zaradi strokovnosti in vrednot, ki ga vodijo pri delu.

Poslanstvo:


Aktivno, s pomočjo mednarodno preizkušenega pristopa ter know-how-a in razumevanja delovanja podjetij in ljudi v našem prostoru poskrbeti, da se na trgu na profesionalen način srečata ustrezni delodajalec in ustrezni delojemalec. 

Prispevati k boljši organizaciji in komunikaciji v podjetjih. Z delom na strokovno zanimivih projektih in kontinuiranim izobraževanjem omogočiti lastnim zaposlenim osebno in strokovno rast in razvoj. Skrbeti za dolgoročno dobičkonosno poslovanje podjetja, ki nosi obresti na vloženi finančni, časovni in emocionalni kapital lastnikov.

Storitve ali proizvodi

- iskanje kadrov (oglaševanje, lastna baza iskalcev, head-hunting, itd.),
- izbor kadrov (grobi predizbor, globinski intervjuji, testiranja, itd.),
- razvoj kadrov (nagrajevanje zaposlenih, komuniciranje in odnosi v podjetju, seminarji in delavnice, itd.) in
- kadrovsko svetovanje.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

 • vodenje celotnega proizvodno tehničnega sektorja v podjetju, kar pomeni nadzor nad izdelavo produktov v proizvodnji (dnevno reševanje problemov,

 • nadzor nad kakovostjo in učinkovitostjo),

 • analiza in optimizacija proizvodnih postopkov in obstoječe tehnologije,

 • načrtovanje in implementacija novih investicij ter planiranje zaposlenih,

 • spremljali boste potek in izvedbo vseh tehničnih projektov,

 • planirali potrebne resurse in sodelavcem pomagali doseči zastavljene cilje,

 • najpomembnejši operativni cilji so na področju uvajanja sprememb in produktivnosti v podjetju, kar bo omogočilo nadaljnji razvoj in zagotavljalo prihodnost podjetja znotraj koncernovih hčerinskih podjetij,

 • sodelovali boste intenzivno z razvojem, saj bo eden izmed vaših glavnih ciljev spodbuditi tehnološki napredek tovarne in morebitna razširitev ponudbe,

 • generalnemu direktorju boste svetovali na tehničnem področju in mu vsakodnevno poročali.

Pričakujemo

Pričakujemo:

 • da imate tehnično visoko izobrazbo,

 • imate pet do deset let izkušenj na področju tehničnega vodenja v proizvodnem podjetju, predvsem v proizvodnji serijskih produktov,

 • imate dokazljive uspehe pri optimizaciji proizvodnih postopkov in ste že uvajali standard ISO 9001 v proizvodnjo.


Iščemo odličnega vodjo, proaktivno osebo, ki hitro vidi možnosti za izboljšave, rada premika stvari naprej, ni oseba, ki samo kritizira, ampak sama zaviha rokave in s tem pokaže pravo pot. Obvezno je znanje enega tujega jezika.

Ponujamo