Vodja skupine za razvoj programskih rešitev m/ž

Objavljeno: 30.03.2018 Kraj dela: Ljubljana

SOLVERA LYNX d.o.o.

Solvera Lynx d.o.o. ima več kot 15 letno tradicijo na področju zagotavljanja inovativnih rešitev za učinkovito upravljanje z energijo. Naši kupci so veliki porabniki energije (kot so industrijske tovarne, bolnišnice, železnice), ki jim namestimo lastne naprave ComBox za zajem podatkov in v realnem času analiziramo to porabo s programsko rešitvijo GemaLogic. Na podlagi rezultatov nudimo učinkovite rešitve za velike prihranke energije.

Več o podjetju

SOLVERA LYNX d.o.o.

Predstavitev podjetja

Solvera Lynx d.o.o. je zasebno podjetje, ustanovljeno leta 2002. Od leta 2008 smo organizirani kot delniška družba. Združujemo interdisciplinarna znanja energetike, informatike in ekonomije. Uvajamo sodobne informacijske tehnologije in napredne energetske storitve na zahtevna tehnična področja v energetiki, industriji in transportu.

V podjetju sodelujejo visoko izobraženi in motivirani specialisti. Pri velikih in zelo zahtevnih projektih se povezujemo z mnogimi podjetji v Sloveniji in tujini, zato lahko kvalitetno in cenovno konkurenčno izvajamo tudi najzahtevnejša dela

Poslanstvo in vizija

Naše vrednote

Tečemo na dolge proge. S kupci in dobavitelji soustvarjamo dolgoročne partnerske odnose. Cenimo strokovnost, zanesljivost in dobro opravljeno delo. Mladim sodelavcem dajemo znanje in priložnosti. Svoje napake priznavamo in jih hočemo odpraviti. Odgovorni smo do okolja in družbe.

Naše poslanstvo

je zagotavljanje novih rešitev na področju informacijskih tehnologij in naprednih energetskih storitev v energetiki, industriji in transportu, za naše kupce:

- ki želijo izkoristiti priložnost odprtega trga z električno energijo in zemeljskim plinom za izboljšanje svoje konkurenčnosti na trgu in za svoje uporabnike,

- ki želijo racionalno izrabljati energijo in vodne vire ter s tem izboljšati donosnost svoje dejavnosti in povečati odgovornost do okolja in družbe.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Glavna področja delovanja:  • vodenje skupine za razvoj programskih rešitev, upoštevajoč agilne metode razvoja programskih rešitev (Scrum),

  • razvoj programskih rešitev v jezikih in tehnologijah, kot so Java, HTML / CSS / JS, Hibernate, JSF, JSON, MS Azure PaaS,

  • vpeljava arhitekture mikroservisov.

Delovni čas:
polni delovni čas

Pričakujemo

Zahtevana izobrazba:

VI/1., VI/2., VII.

Zahtevane delovne izkušnje:

1 - 3 let

Pričakujemo:

Iščemo novega sodelavca: vodjo skupine za razvoj programskih rešitev, ki ima izkušnje s področja razvoja spletnih tehnologij, aplikacijskih strežnikov, razvoja oz. integracije IoT storitev ter je zagovornik arhitekture mikroservisov.


Želimo si, da ima naš vodja skupine za razvoj programskih rešitev izkušnje z vodenjem razvojnih skupin in dobre komunikacijsko-organizacijske sposobnosti.

Ponujamo

Ponujamo:

  • zaposlitev za nedoločen čas s 6 mesečno poskusno dobo,

  • kompetenčno plačilo z možnostjo bonusa,

  • odgovorno in razgibano delo,

  • redno dodatno usposabljanje,

  • pozitivno timsko delo.