Vzdrževalec (m/ž), Trebnje

Objavljeno: 06.04.2018 Kraj dela: Trebnje

Trenkwalder kadrovske storitve d.o.o.

Ste natančna oseba in vas veseli delo na področju vzdrževanja strojev na proizvodni liniji? Ponujamo vam zaposlitev za nedoločen čas in možnost osebne ter profesionalne rasti. V kolikor ste izkušeni na področju mehatronike in elektrotehnike, vas vabimo k prijavi in v kolektiv priznanega mednarodnega podjetja na področju avtomobilske industrije.

Več o podjetju

Trenkwalder kadrovske storitve d.o.o.

Glavna dejavnost

Zaposlovanje, posredovanje delovne sile, kadrovsko svetovanje, iskanje in selekcija kadra.

Leto ustanovitve

2001

Predstavitev podjetja

Podjetje Trenkwalder kadrovske storitve d.o.o. je del mednarodne družbe z več kot 30-letno tradicijo. Prisotni smo v 17-ih državah, kjer imamo kar 300 poslovalnic in zaposlujemo več kot 70.000 ljudi. Naša mednarodna mreža vključuje preko 15.000 priznanih podjetij iz vseh sektorjev gospodarstva. Od leta 2011 smo člani nemške skupine Droege Group International AG. V Sloveniji se že 15. leto uspešno povezujemo z različnimi podjetji vseh velikosti in dejavnosti. S 6-imi lokacijami (Ljubljana, Maribor, Celje, Koper, Novo mesto in Jesenice) imamo eno najširših poslovnih mrež med ponudniki kadrovskih rešitev in storitev zaposlovanja. S svojim znanjem, posluhom za ljudi in prilagodljivostjo uspešno povezujemo kandidate in podjetja.

Število zaposlenih

nad 500

Poslanstvo in vizija

Vsakodnevno stremimo k izboljšanju svojega dela in grajenju pozitivnih odnosov z zaposlenimi, poslovnimi partnerji in našim širšim okoljem. Delujemo profesionalno, vzorno in družbeno koristno. Zavezani smo k dolgoročnemu in pravičnemu sodelovanju. Uspešni karieri naših zaposlenih in poslovni uspešnosti naših naročnikov posvečamo enako mero pozornosti.

Cilji in usmeritve

Dolgoletne izkušnje in standardizirani postopki nam omogočajo hitro ter učinkovito prilaganje posameznim željam in potrebam. Smo zanesljiv delodajalec našim zaposlenim in strateški partner naročnikom. Usklajujemo želje in interese iskalcev zaposlitve s potrebami različnih podjetij ter tako prispevamo k visoki stopnji zadovoljstva obojih. Trenkwalder je sinonim za visoko kvalitetno in profesionalno ponudbo kadrovskih rešitev.

Storitve ali proizvodi

Iskanje, selekcioniranje in posredovanje kadra, obračunavanje plač, oglaševanje delovnih mest, psihološka in druga testiranja, outplacement, celostno kadrovsko svetovanje in druge kadrovske rešitve po meri.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

 • opravljanje preventivnih pregledov ter popravil strojev,

 • sodelovanje pri menjavi orodij in pri načrtovanju vzdrževanja,

 • kontrola ustreznosti v skladu s predpisano dokumentacijo.

Pričakujemo

Pričakujemo:

 • zaključeno vsaj IV. stopnjo ustrezne izobrazbe,

 • vsaj 3 leta izkušenj na podobnih delovnih mestih,

 • osnovno poznavanje mehatronike, strojništva in elektrotehnike, 

 • dobro znanje angleškega jezika. 

Ponujamo

Ponujamo:

 • možnost zaposlitve za nedoločen čas s 6 mesečnim poskusnim obdobjem,

 • odgovorno in dinamično delo v ustvarjalnem mednarodnem podjetju,

 • možnost osebne in profesionalne rasti ter strokovnega izobraževanja,

 • tri izmenski delovni čas.