Zunanji sodelavec za marketing m/ž

Objavljeno: 08.11.2017 Kraj dela: Doma

Janez Toplak s.p.

Iščemo par ljudi za dodaten zaslužek. Delo je primerno za ljudi, ki imajo veselje do spoznavanja ljudi, potovanja po svetu in zraven zaslužek!

Več o podjetju

Janez Toplak s.p.

Glavna dejavnost

Marketing

Leto ustanovitve

2002

Predstavitev podjetja

trenutno odprtih 12 predstavništev v tujini, v odpiranju pa še 78, mogoče se najdete v tem. služiti zase in čakati upokojitev ali uživati življenje in ne misliti na denar, vsekakor denar pride z drugačnim načinom razmišljanja.

Število zaposlenih

2 - 4

Poslanstvo in vizija

Z pomočjo zunanjih partnerjev in sodelavcev razviti firmo do boljše prepoznavnosti tudi v svetu.

Cilji in usmeritve

Sprememba načina razmišljanja lahko potegne z sabo spremenjen slog življenja.

Storitve ali proizvodi

Pomagati ljudem do življenja, ki ga želijo živeti - če si želijo kaj več v življenju.

O delovnem mestu

Iščemo pare (do 35 let zaželeno) (leta niso pomembna, če so ambicije) ali posameznike, ki niso zadovoljni z minimalno plačo in delom po cele dneve in želijo nekaj spremeniti, narediti z našo pomočjo redni finančni priliv…., ki se zavedajo, da še tako dobra služba je samo služba in bi se dalo preživeti kako drugače tisti čas, iščemo tudi ljudi, ki ne hodijo v službo samo zato, ker jim je dolgčas ali ker rabijo družbo…. Iščemo delavne, perspektivne ljudi, ki vedo, da se da še nekaj več narediti v življenju.


V poštev pridejo seveda tudi posamezniki druge starosti, če imajo poslovno razmišljanje in so vredni zaupanja, ter so se zmožni sami odločiti za sodelovanje.


Dobrodošli zaposleni in pari, ki si želijo izboljšati standard z delom v svojem prostem čas.


Želim se srečati z vsakim posameznikom, če je mogoče, ne želim razpravljati preko interneta, kakor si tudi vi verjetno ne zamišljate dela preko interneta, da ne vidite nikoli delodajalca.


Ker je veliko povpraševanja, prosim, da se držite dogovora, v kolikor se dogovorimo o morebitnem srečanju na razgovoru, ker se z vsemi ne bom mogel srečati.


Oblika sodelovanja: pogodbeno delo.

Zahtevana izobrazba: I.

Mesečno plačilo: po dogovoru - plačila na TRR.

Oblika zaposlitve ali sodelovanja: pogodbeno delo