Elektroinštalater m/ž

Objavljeno: 11.10.2018 Kraj dela: Lendava

Varis Lendava d.o.o.

Več o podjetju

Varis Lendava d.o.o.

Predstavitev podjetja

V podjetju Varis Lendava se uvrščamo med najboljše proizvajalce gotovih kopalnic v Evropi. S temi posebnimi izdelki, ki predstavljajo naš najpomembnejši produkt, opremljamo tudi hotele najprestižnejših svetovnih hotelskih verig, med katerimi so Sheraton, Hampton by Hilton, Motel One, Intercity, Novotel, Holiday Inn, Steigenberger, HIEX in Scandic. V naši skorajda 40-letni zgodovini smo jih izdelali že več kot 90 tisoč. Poleg gotovih kopalnic med naše prepoznavne produkte spadajo tudi dizajnerski in cevni radiatorji, betonski elementi za skate parke in pump track steze – posebni poligoni, namenjeni kolesarjem in rolkarjem.


Naše vrhunske izdelke, za katere smo prejeli že več nagrad, lahko v celoti izdelamo po meri želja naših kupcev. Večino jih prodamo v tujino, največ pa jih izvozimo na nemški trg, kjer s 15-odstotnim tržnim deležem spadamo med vodilne proizvajalce gotovih kopalnic. Med našimi najpomembnejšimi trgi pa so tudi Hrvaška, Švica, Danska in Avstrija.


Naše glavno poslanstvo je ustvarjati inovativne, kakovostne in trajnostno celovite gotove kopalnice kot plod dolgoletnih izkušenj in razvoja. V prihodnosti želimo postati vodilni evropski proizvajalec gotovih kopalnic za vse vrste uporabnikov – vse od hotelskih verig, stanovanjskih stavb, domov za ostarele, bolnišnic, študentskih domov in zaporov. To je tudi vizija direktorice mag. Sabina Sobočan. V podjetju poslujemo v skladu s standardom ISO 9001. V preteklih letih smo prejeli različna priznanja za inovacije Pomurske gospodarske zbornice in Gospodarske zbornice Slovenije, nagrado za dizajn Red dot, hkrati smo tudi prejemnik certifikata Excellent SME Gospodarske zbornice Slovenije za poslovno odličnost in znaka za kakovost Pomurskega društva za kakovost.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

  • Opravlja vsa zahtevnejša elektro-inštalaterska dela pri izdelavi gotovih kopalnic, na podlagi načrtov in tehnoloških postopkov,

  • opravlja druga dela po navodilu nadrejenega.

Pričakujemo

Zahtevane delovne izkušnje:

1 leto

Pričakujemo:

  • Srednje poklicna ali nižja poklicna izobrazba tehnične smeri,

  • vozniški izpit B- kategorije,

  • fleksibilnost, odgovornost, zanesljivost, komunikativnost, samostojnost.

Ponujamo

Ponujamo:

  • Zaposlitev za določen čas, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas.