Konstrukter - tehnolog m/ž

Objavljeno: 21.05.2018 Kraj dela: Prebold

Trgotur, d.o.o.

Okvir dejavnosti podjetja OGRAJE KOČEVAR sestavljajo proizvodnja in montaža ograjnih sistemov tudi za najbolj zahtevne kupce.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in poznavanja potreb ter želja kupcev oblikujejo svoje rešitve, ki so v ponos več 10.000 zadovoljnim uporabnikom na ciljnih trgih.

Zagotavljajo vrhunsko kakovost, 12-letno garancijo, rešitve po meri in produkte, ki praktično ne potrebujejo nobenega vzdrževanja. Njihova prednost je izdelava ograjnih sistemov, ki so v celoti prilagojeni individualnim zahtevam kupcev in vključujejo tudi sodobne elektronske sisteme upravljanja.

Svojo dejavnost pospešeno širijo na trge okoliških držav. Skladno z razvojno strategijo v svoje vrste motiviranih in predanih sodelavcev vabimo KONSTRUKTERJA - TEHNOLOGA (m/ž).

Več o podjetju

Trgotur, d.o.o.

Leto ustanovitve

1990

Predstavitev podjetja

Smo družinsko podjetje, ki v vaše zadovoljstvo in zadovoljstvo vaših zaposlenih kadrovsko funkcijo izvaja že od leta 1990.Strokovno in celovito urejamo organizacijsko-kadrovsko področje in imamo zanesljive strokovnjake z znanji in izkušnjami na organizacijsko-kadrovskemdelovnopravnemekonomskem in psihološkem področju.


Naše poslanstvo


Ponudba vseh kadrovskih storitev na enem mestu. Z najvišjo stopnjo strokovnosti in predanosti rešimo vsa vaša kadrovska vprašanja, da lahko vi usmerite energijo v svoje delo.


Naše vrednote


Zanesljivost, lojalnost, kakovost in konkurenčnost. Te se odražajo v strateškem in individualnem pristopu do strank, kjer so njene specifične potrebe upoštevane do najvišje možne mere.


Naša vizija


Biti aktiven tvorec pozitivnih sprememb delovnopravne zakonodaje, ki bo v osnovi izhajala iz pozicije, da naj bosta zaščitena tako dober in pošten delodajalec kot tudi dober in pošten delavec. Prizadevamo si, da je naš prispevek družbi pravilno združevanje delavcev in delodajalcev, saj lahko le tako dosežemo naše individualne in kolektivne potenciale ter izboljšujemo družbo v kateri živimo.


Naš cilj


Vidno prispevati k izboljšanju našega gospodarstva in ostati vodilni kadrovski outsourcing v Sloveniji, svoje delovanje pa razširiti tudi preko meja v druge države EU in širše.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

 • Priprava tehnične dokumentacije za proizvodnjo.

 • Konstruiranje in oblikovanje novih izdelkov.

 • Razvoj.

Pričakujemo

Pričakujemo:

 • Zaključeno vsaj VI. stopnjo izobrazbe (tehnična smer – prednost smer strojništvo).

 • Znanje konstruiranja.

 • Znanje Solid Works in Autocad.

 • Znanje tujega jezika (angleščina – nemščina).

 • Veselje do tehničnega področja, sposobnost analitičnega razmišljanja, sistematičen pristop k problemom, naravnanost k delovanju in rešitvam, delovno vztrajnost, organizacijske in koordinacijske sposobnosti, samoiniciativnost, iznajdljivost.

Ponujamo

Ponujamo:

 • takojšnjo zaposlitev za nedoločen čas s 6 mesečnim poskusnim delom,

 • zaposlitev v rastočem in stabilnem družinskem podjetju,

 • stimulativno delovno okolje in plačilo,

 • priložnost za profesionalni in osebnostni razvoj.