Laborant m/ž

Objavljeno: 23.07.2018 Kraj dela: Šentvid pri Stični

Iskra, d.d.

Iskra, d.d. je eno vodilnih srednjeevropskih podjetij na področjih energetike, komponent s področja elektrotehnike, učinkovitih inštalacij, prometa, telekomunikacij, informatike in poslovnih rešitev ter varovanja, oskrbe in upravljanja. 

Zaradi širitve poslov in obsega proizvodnje v PE baterije in potenciometri v Šentvidu pri Stični, zaposlimo novega sodelavca na delovnem mestu Laborant m/ž.

Več o podjetju

Iskra, d.d.

Glavna dejavnost

Naše delovno področje je razdeljeno na sedem strateških poslovnih področij:
- Energetika
- Komponente za vgradnjo
- Učinkovite inštalacije
- Promet
- Telekomunikacije
- Varovanje, oskrba in upravljanje
- Ostale storitve.

Predstavitev podjetja

Podjetje Iskra je globalni ponudnik industrijskih rešitev in elektrotehničnih izdelkov. Smo največje nacionalno podjetje na področju avtomatizacije procesov, komunikacijskih in varnostnih sistemov za distribucijo električne energije, prenosnih in omrežnih sistemov, komunikacij preko visokonapetostnih linij, avtomatizacije železniškega in cestnega prometa ter programskih rešitev s področij energetike in logistike. Proizvajamo izdelke s področij energetskih, elektronskih kondenzatorjev, elementov za odpravo motenj, stikalne tehnike, električnih merilnih instrumentov, baterij, anten, jeder in potenciometrov ter ponujamo storitve galvanizacije, orodjarne ter upravljanja in vzdrževanja objektov.
Sedež podjetja je v Ljubljani, navzoči pa smo na tržiščih po celem svetu.

Z več kot 65 let izkušenj pri izvedbi najzahtevnejših projektov, z edinstveno kombinacijo celovitih inženirskih znanj, uporabo inovativnih tehnologij in izjemne poslovne odličnosti, lahko danes Iskra, na svetovni ravni, zagotovi širok spekter učinkovitih rešitev, prilagojenih potrebam naših strank.

Število zaposlenih

nad 500

Poslanstvo in vizija

Poslanstvo družbe Iskra je zadovoljevanje potreb trga ter posledično kupcev z razvojem izdelkov, ponudbo storitev in svetovanja ter inovativnih sistemskih rešitev, ki zagotavljajo učinkovito, do okolja in ljudi prijazno in varčno upravljanje ter nadzor na področjih energetike, komponent za vgradnjo, učinkovitih inštalacij, prometa, telekomunikacij ter varovanja, oskrbe in upravljanja.

Vizija podjetja:
Postali bomo prepoznaven in ugleden ponudnik rešitev na ključ, storitev ter izdelkov z visoko dodano vrednostjo na področjih energetike, komponent za vgradnjo, učinkovitih inštalacij, prometa, telekomunikacij ter varovanja, oskrbe in upravljanja. Sledili bomo trendom in tehnologijam na področjih integracije naprav, sistemov in storitev (Internet of Things, M2M, Cloud Computing, B2B).

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

 • laboratorijske analize vhodnih materialov, analize elektrolitov in mas,

 • izvajanje procesne kontrole,

 • sodelovanje pri izdelavi vzorcev,

 • končna kontrola baterij.


Pričakujemo

Zahtevane delovne izkušnje:

1 - 3 let

Pričakujemo:

 • najmanj V. stopnjo strokovne izobrazbe kemijske smeri,

 • zaželene delovne izkušnje na podobnih delih,

 • samoiniciativnost, inovativnost, odgovornost za kakovost opravljenega dela in rokov izdelave.


Prednost boste imeli kandidati, ki že imate določene izkušnje in kompetence s področja kemijskih analiz in procesnih kontrol.

Ponujamo

Ponujamo:

 • možnost dolgoročne zaposlitve v uspešnem in prepoznavnem podjetju,

 • kreativno in dinamično delo,

 • stimulativno plačilo,

 • možnost izobraževanj, širitve znanj in osebnostnega razvoja.

Oblika zaposlitve ali sodelovanja:

zaposlitev za določen čas

Poskusna doba:

3 mesece

Mesečno plačilo:

po dogovoru