Oblikovalec kovin m/ž (Bastl - Reduktor)

Objavljeno: 21.05.2018 Kraj dela: Polzela

Trgotur, d.o.o.

Kot zunanja kadrovska služba za številna uspešna podjetja vam nudimo direktno zaposlitev v številnih uglednih podjetjih.

Več o nas najdete na www.trgotur.si 

Podjetje Bastl-Reduktor d.o.o. je danes v rokah že druge generacije, ki uspešno razvija nove ideje, uvaja inovativne proizvodne procese ter uresničuje želje kupcev.

Dolgoletne izkušnje, znanje in moderne merilne metode ter sistemi odražajo visoko kvalitetne izdelke, ki se vgrajujejo v različne končne izdelke na področju strojegradnje, avtomobilske, gradbene in vetrne industrije ter gozdarske in kmetijske mehanizacije.

Na proizvodni površini 1900 m2 z modernimi stroji in najnovejšo tehnologijo se proizvajajo izdelki namenjeni zahtevnemu evropskemu trgu. Podjetje uspešno sodeluje s podjetji iz Nemčije, Francije, Avstrije, Slovaške....

Kvaliteta, zanesljivost in točnost dobav ustvarjajo zadovoljstvo in uspeh pri domačih in tujih kupcih. S svojo ponudbo podjetje želi ostati med najboljšimi in postati še boljši.

Če ste vestni, delovni in pripravljeni na nove izzive se nam pridružite kot:

Oblikovalec kovin m/ž (Bastl - Reduktor)
Več o podjetju

Trgotur, d.o.o.

Leto ustanovitve

1990

Predstavitev podjetja

Smo družinsko podjetje, ki v vaše zadovoljstvo in zadovoljstvo vaših zaposlenih kadrovsko funkcijo izvaja že od leta 1990.Strokovno in celovito urejamo organizacijsko-kadrovsko področje in imamo zanesljive strokovnjake z znanji in izkušnjami na organizacijsko-kadrovskemdelovnopravnemekonomskem in psihološkem področju.


Naše poslanstvo


Ponudba vseh kadrovskih storitev na enem mestu. Z najvišjo stopnjo strokovnosti in predanosti rešimo vsa vaša kadrovska vprašanja, da lahko vi usmerite energijo v svoje delo.


Naše vrednote


Zanesljivost, lojalnost, kakovost in konkurenčnost. Te se odražajo v strateškem in individualnem pristopu do strank, kjer so njene specifične potrebe upoštevane do najvišje možne mere.


Naša vizija


Biti aktiven tvorec pozitivnih sprememb delovnopravne zakonodaje, ki bo v osnovi izhajala iz pozicije, da naj bosta zaščitena tako dober in pošten delodajalec kot tudi dober in pošten delavec. Prizadevamo si, da je naš prispevek družbi pravilno združevanje delavcev in delodajalcev, saj lahko le tako dosežemo naše individualne in kolektivne potenciale ter izboljšujemo družbo v kateri živimo.


Naš cilj


Vidno prispevati k izboljšanju našega gospodarstva in ostati vodilni kadrovski outsourcing v Sloveniji, svoje delovanje pa razširiti tudi preko meja v druge države EU in širše.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

  • delo na strojih za oblikovanje kovin (brušenje, rezkanje, struženje).

Pričakujemo

Pričakujemo:

  • vsaj IV. stopnjo strokovne izobrazbe strojne ali druge tehnične smeri,

  • prijavijo se lahko tudi kandidati, ki nimajo delovnih izkušenj in so se pripravljeni učiti,

  • izpit B kategorije,

  • osnovna računalniška pismenost.

Ponujamo

Ponujamo:

  • zaposlitev za določen čas s poskusnim delom z možnostjo podaljšanja oziroma zaposlitve za nedoločen čas,

  • delo v uspešnem, mednarodno uveljavljenem podjetju,

  • delo v mladem, dinamičnem, urejenem in sproščenem delovnem okolju, 

  • redno in stimulativno plačilo za opravljeno delo,

  • možnost osebnega in strokovnega razvoja ter napredovanja.