Projektant m/ž

Objavljeno: 10.10.2018 Kraj dela: Velenje

Andrejc d.o.o.

Več o podjetju

Andrejc d.o.o.

O delovnem mestu

Opis dela:


Kandidat bo zadolžen za izdelavo projektne dokumentacije, elaboratov za zahtevne, manj zahtevne ter enostavne objekte. Odgovoren bo za izdelavo projektov v skladu z veljavno zakonodajo ter za urejanje projektantske dokumentacije po določilih aktov, ki urejajo področje projektiranja. Delo je dinamično in obsega navezovanje stikov in sodelovanje z investitorji, dobavitelji in strokovnimi institucijami, pregledovanje delovišč, izdelavo popisov, predračunov in kalkulacij za potrebe projektne dokumentacije ter pregled izvajanja del na projektih.


Od kandidatov pričakujemo:  • najmanj V. stopnjo izobrazbe;

  • 5 let delovnih izkušenj na tem področju;

  • poznavanje gradbene zakonodaje, Pravilnika o projektiranju cest ter nasploh vso ostalo zakonodajo za projektiranje nizkih gradenj, predvsem gradenj cest;

  • obvladovanje računalniških programov AutoCAD, Plateia.


 Osebnostne lastnosti:


Samostojnost, komunikativnost, organizacijska sposobnost, natančnost, zanesljivost, osebno pozitivno naravnanost ter sposobnost timskega dela.


Kaj nudimo?


Odgovorno delo s polnim delovnim časom, zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev, možnost poslovne in osebne rasti, dodatna izobraževanja in nagrajevanja.


Zahtevana izobrazba: V., VI/1., VI/2., VII.

Mesečno plačilo: po dogovoru

Oblika zaposlitve ali sodelovanja: zaposlitev za nedoločen čas

Poskusna doba: 6 mesecev