Računovodja m/ž

Objavljeno: 07.11.2018 Kraj dela: Ljubečna

Šumer d.o.o.

Podjetje Šumer d.o.o. pokriva vsa področja industrije, in sicer od razvoja, izdelave, trženja in servisiranja izdelkov, ki so namenjeni tako domačemu kot tujemu trgu. Posredno je mogoče najti izdelke podjetja na skoraj vseh tržiščih sveta, saj so izdelki deli končnih proizvodov velikih multinacionalk. Podjetje ima lasten razvoj izdelkov in svojo raziskovalno skupino, ki je registrirana pri ARRS. Zaradi povečanega obsega dela želimo zaposliti nove sodelavce m/ž. 

Več o podjetju

Šumer d.o.o.

Glavna dejavnost

Proizvodnja drugih kovinskih izdelkov.

Leto ustanovitve

1993

Predstavitev podjetja

Družinsko podjetje je bilo ustanovljeno v letu 1964, ko je sedanji lastnik podjetja svoje poslovne zamisli postavil na pravne osnove z registracijo prvotne dejavnosti. Leta 1979 se je preusmeril v izdelavo kovinskih izdelkov - izdelavo vzmeti.

Potrebe in trendi trgi so narekovali razvoj novih izdelkov, kot so poleg vzmeti tudi deli iz pločevine, kovinoplastike, orodjarstva, deli za gospodinjske aparate, kmetijsko mehanizacijo in avtomobilsko industrijo.
Danes naši izdelki pokrivajo vsa področja industrije in sicer od razvoja, izdelave, trženja in servisiranja vseh naših izdelkov namenjenih zahtevnem tujem in domačem trgu. Za zagotovitev zastavljenih ciljev, smo v podjetju ustanovili razvojni team, ki skrbi za zadovoljstvo naših kupcev z nenehnimi izboljšavami razvoja novih izdelkov, novih procesov in orodij.

Uspehe na tujih in domačih trgih nam je omogočilo vztrajanje pri doseganju vrhunske kakovosti v vseh pogledih, tako na tehnični ravni izdelkov, kot tudi pri krepitvi korektnih poslovnih odnosov z vsemi poslovnimi partnerji in strankami.

Nenehno posvečamo izredno pozornost uvedbi mednarodnih standardov kakovosti za izdelke. Leta 1997 je bila kakovost naših izdelkov potrjena s certifikatom ISO 9001, v letu 2001 pa smo pridobili tudi certifikat kakovosti za avtomobilsko industrijo VDA 6.1.
Z nenehnim investiranjem v nove proizvodne prostore, skrbimo tudi za varno in ekološko ustrezno delovno okolje zaposlenih, saj se zavedamo, da oblikovanje in izboljševanje zdravega in varnega delovnega okolja, odraža skrb za zaposlene in odnos do okolja v katerem delamo in živimo.

Naša največja vrednota bo tudi v prihodnosti ambiciozen, kreativen, inovativen, prilagodljiv in odločen kader, ki nenehno išče nove možnosti za izboljšanje proizvodnje uvajanja novih tehnologij.

Dolgoletne izkušnje in najsodobnejša tehnologija na področju vzmeti in ostalih produktov zagotavlja najvišjo kvaliteto naših proizvodov, saj se zavedamo, da za zadovoljstvo kupcev lahko dosežemo le s kvalitetnimi storitvami, pričakovanimi dobavnimi roki in konkurenčnimi cenami.

Število zaposlenih

150 -199

Storitve ali proizvodi

- Tlačni program.
- Avtoindustrija.
- Za gospodinjstvo.
- Strojna obdelava.
- Brizganje plastike.
- Krivljeni elementi.
- Montaža elementov.
- Toplotna obdelava.
- Torzijski program.
- Program stiskalnic.
- Kmetijski program.
- Natezni program.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Delo na delovnem mestu računovodja zajema zlasti naslednja dela:  • knjiženje TRR

  • knjiženje prejetih računov 

  • priprava in knjiženje potnih nalogov 

  • priprava in oddaja statistik in poročanja 

  • knjiženje odvisnih stroškov nabave materiala 

  • vzpostavitev sistema konsignacij in tekoče vodenje 

  • priprava zaključnega računa 

  • plačilni promet 

  • ostala dela po navodilu nadrejenih in v skladu z delovnim mestom 

Delovni čas:
polni delovni čas

Pričakujemo

Zahtevana izobrazba:

VI/1., VI/2., VII., VIII/1., VIII/2.

Zahtevane delovne izkušnje:

1 - 3 let

Pričakujemo:

Kandidata/kandidatko z izkušnjami samostojnega računovodje, poznavanje zakonodaje s konkretnega področja, samoiniciativnost in proaktivnost. 


Zaposlili bomo kandidata ekonomske smeri, z zgoraj navedeno ustrezno izobrazbo ali ekvivalentimi izkušnjami v računovodstvu (t.j. vsaj 10 let izkušenj). 


Prednost pri zaposlitvi bodo imeli kandidati s poznavanjem računalniškega sistema Pantheon. 

Ponujamo

Ponujamo:

Stimulativno plačilo v mladem kolektivu v podjetju, ki je stabilno in hitro rastoče. 

Oblika zaposlitve ali sodelovanja:

zaposlitev za nedoločen čas

Poskusna doba:

6 mesecev

Mesečno plačilo:

po dogovoru