Vzdrževalec - tehnik (m/ž)

Objavljeno: 11.07.2018 Kraj dela: Semič

Iskra, d.d.

Iskra, d.d. je eno vodilnih srednjeevropskih podjetij na področjih energetike, komponent s področja elektrotehnike, učinkovitih inštalacij, prometa, telekomunikacij, informatike in poslovnih rešitev ter varovanja, oskrbe in upravljanja.

Na področju vzdrževanja strojev in naprav iščemo in ponujamo možnost zaposlitve kreativnim in visoko motiviranim sodelavcem / sodelavkam na delovnem mestu: Vzdrževalec - tehnik.

Več o podjetju

Iskra, d.d.

Glavna dejavnost

Naše delovno področje je razdeljeno na sedem strateških poslovnih področij:
- Energetika
- Komponente za vgradnjo
- Učinkovite inštalacije
- Promet
- Telekomunikacije
- Varovanje, oskrba in upravljanje
- Ostale storitve.

Predstavitev podjetja

Podjetje Iskra je globalni ponudnik industrijskih rešitev in elektrotehničnih izdelkov. Smo največje nacionalno podjetje na področju avtomatizacije procesov, komunikacijskih in varnostnih sistemov za distribucijo električne energije, prenosnih in omrežnih sistemov, komunikacij preko visokonapetostnih linij, avtomatizacije železniškega in cestnega prometa ter programskih rešitev s področij energetike in logistike. Proizvajamo izdelke s področij energetskih, elektronskih kondenzatorjev, elementov za odpravo motenj, stikalne tehnike, električnih merilnih instrumentov, baterij, anten, jeder in potenciometrov ter ponujamo storitve galvanizacije, orodjarne ter upravljanja in vzdrževanja objektov.
Sedež podjetja je v Ljubljani, navzoči pa smo na tržiščih po celem svetu.

Z več kot 65 let izkušenj pri izvedbi najzahtevnejših projektov, z edinstveno kombinacijo celovitih inženirskih znanj, uporabo inovativnih tehnologij in izjemne poslovne odličnosti, lahko danes Iskra, na svetovni ravni, zagotovi širok spekter učinkovitih rešitev, prilagojenih potrebam naših strank.

Število zaposlenih

nad 500

Poslanstvo in vizija

Poslanstvo družbe Iskra je zadovoljevanje potreb trga ter posledično kupcev z razvojem izdelkov, ponudbo storitev in svetovanja ter inovativnih sistemskih rešitev, ki zagotavljajo učinkovito, do okolja in ljudi prijazno in varčno upravljanje ter nadzor na področjih energetike, komponent za vgradnjo, učinkovitih inštalacij, prometa, telekomunikacij ter varovanja, oskrbe in upravljanja.

Vizija podjetja:
Postali bomo prepoznaven in ugleden ponudnik rešitev na ključ, storitev ter izdelkov z visoko dodano vrednostjo na področjih energetike, komponent za vgradnjo, učinkovitih inštalacij, prometa, telekomunikacij ter varovanja, oskrbe in upravljanja. Sledili bomo trendom in tehnologijam na področjih integracije naprav, sistemov in storitev (Internet of Things, M2M, Cloud Computing, B2B).

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

 • vzdrževanje strojev in naprav,

 • sodelovanje pri remontih in inštalacijah novih strojev in naprav,

 • naročanje potrebnih rezervnih delov in potrošnega materiala.

Pričakujemo

Zahtevane delovne izkušnje:

1 - 3 let

Pričakujemo:

 • tehnična izobrazba IV. ali V. stopnje elektro smeri,

 • sposobnost samostojnega dela,

 • vozniški izpit B kategorije,

 • izkušnje na podobnih delovnih mestih.

Ponujamo

Ponujamo:

 • 2 ali 3 izmensko delo,

 • polni delovni čas,

 • kreativno in dinamično delo v multidisciplinarnem timu,

 • stimulativno plačilo,

 • možnost izobraževanja, širitve znanj in osebnostnega razvoja.

Oblika zaposlitve ali sodelovanja:

zaposlitev za nedoločen čas

Poskusna doba:

3 mesece

Mesečno plačilo:

po dogovoru