Ponudba mojazaposlitev.si

Baza CV-jev

Poglejte v bazo, kjer najdete kandidate z različnimi znanji, izkušnjami in osebnostnimi lastnostmi.

V bazi lahko vsak dan najdete nove življenjepise. Zakaj bi le čakali, da se vam na oglas prijavijo ustrezni kandidati - najdite jih sami. Pohitite, da jih ostali delodajalci ne odkrijejo prej kot vi.

Dostop do baze CV-jev vam omogoča

  • Vpogled v življenjepise iskalcev zaposlitve, ki jih lahko takoj kontaktirate.
  • Hitro iskanje ustreznih kandidatov v bazi s pomočjo iskalnika (iščete lahko po ključnih besedah, regiji dela, področju dela, stopnji izobrazbe, delovnih izkušnjah, času vpisa v bazo).
  • Dober pregled "najprimernejših kandidatov" s shranjevanjem kandidatov v lastno bazo, ki vam lahko pride zelo prav, ko se pojavi ustrezno delovno mesto.

Kako deluje?

  • Zakupite lahko različno število ogledov življenjepisov: 20, 50 ali 100. En klik na življenjepis šteje za en ogled. Porabite jih lahko kadarkoli v roku 1 leta od dneva zakupa.
  • Na seznamu življenjepisov vidite naslov življenjepisa, kraj bivanja kandidata, njegove delovne izkušnje in naziv pridobljene izobrazbe. S klikom na življenjepis kandidata, ki vas zanima, si lahko ogledate njegov celotni življenjepis, nato pa kandidatu pošljete kakšno vprašanje, ga povabite na intervju ipd.

Cena:
20 ogledov - 20 EUR + DDV,
50 ogledov - 45 EUR + DDV,
100 ogledov - 75 EUR + DDV

Zakup


Za več informacij pokličite naše svetovalce na 01 8100 200 ali pišite na info@mojazaposlitev.si. Z veseljem vam bodo pomagali.