E-oblika življenjepisa na mojaZaposlitev.si

KDAJ UPORABIMO e-obliko ŽIVLJENJEPISa?

Registriranim uporabnikom našega portala mojaZaposlitev.si je na voljo enostavna priprava elektronskega CV-ja. E-oblika življenjepisa nam predvsem pride prav kadar se prijavljamo direktno preko zaposlitvenega portala, kar pa je v današnjem času tudi najpogostejši način zbiranja prijav s strani delodajalcev. Tako je vaša prijava hitra, enostavna obenem pa vam omogoča prijavo tudi preko mobilne verzije.

Svojemu življenjepisu lahko določite tudi status, kjer izbirate med aktivnim, neaktivnim in anonimnim. Če izberete status "Aktiven", se povsem lahko zgodi, da delo najde vas, saj ga tako lahko delodajalci opazijo v bazi, po kateri iščejo ustrezen kader in vas povabijo na zaposlitveni intervju.

Pri pripravi E-življenjepisa so vam na voljo tri možnosti:

1. Sestavi moj življenjepis mojaZaposlitev.si

Tu vas sistem vodi korak za korakom, kamor vpisujete vse relevantne podatke in tako res skorajda ni možnosti, da bi izpustili katerega izmed pomembnih elementov CV-ja, ki navadno delodajalce zanimajo. Omogoča vam tudi, da naložite svojo sliko in priložite morebitne dodatne priponke.

2. Kopiraj in prilepi moj življenjepis

Imate že pripravljen CV, vendar bi želeli pripraviti tudi elektronski CV, saj vam omogoča še hitrejšo prijavo na zaposlitvene oglase kot tudi prijavo preko mobilne verzije portala? Potem bo ta oblika povsem prava, saj le kopirate svoj CV in vsebino prilepite v za to pripravljeno prazno polje.

3. Naloži moj življenjepis

Ste se potrudili in pripravili unikaten ter vizualno bogat življenjepis? V tem primeru vam je na voljo tretja možnost, kjer lahko svoj CV naložite na svoj uporabniški račun in tako obdržite vaš oblikovan CV.


Primer sestavljenega življenjepisa mojaZaposlitev.si:

E-oblika življenjepisa mojaZaposlitev.si