AGILEDROP d.o.o.

Prosta delovna mesta v podjetju AGILEDROP d.o.o.

Skupaj z agencijami iz celega sveta razvijamo spletne rešitve za podjetja, kot so: Nestlé, Qatar Airways, Addiko Bank, Radio France in UNESCO. Pridruži se nam in pomagaj soustvariti prihodnost spleta!

Naslov STEGNE 11A
Pošta1000
PoštaLJUBLJANA
Emailuprava@agiledrop.com
Spletna stranagiledrop.si/
DejavnostRačunalništvo in informatika
Število zaposlenih50 do 99 zaposlenih
Davčna št.76878023
Matična št.6450741000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/AGILEDROP-D-O-O

Vizija

Stremimo k nenehnem napredku ter rasti in ob tem na prvo mesto postavljamo zadovoljstvo zaposlenih. Že ob ustanoviti podjetja smo si ustanovitelji (Marko, Iztok, Boštjan) zadali cilj, da bo Agiledrop podjetje, v katerem smo si sami vedno želeli delati.  Vsakodnevno se trudimo za odlično in sproščeno vzdušje v pisarni, velik poudarek dajemo ravnovesju med delom in prostim časom; nadure so prej izjema kot pravilo in so vedno dodatno plačane. Ker želimo zaposlenim prihraniti čas za vožnjo na delo, imamo pisarne po vsej Sloveniji: poleg Ljubljane še v Mariboru, Celju in Novem mestu.

 

Cilji

Postati vodilno razvojno podjetje ter med zadovoljne naročnike dodati še več globalno poznanih blagovnih znamk, hkrati s tem pa seveda razširiti našo hitro rastočo ekipo razvijalcev in razvijalk. Trenutno nas je že več kot 60 in še vedno potrebujemo nove moči!

 

Storitve in/ali izdelki

Razvoj naprednih spletnih mest, trgovin na odprtokodnih sistemih. Specializirani smo za razvoj na Drupalu, sledi mu WordPress.

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.