ARMAT d. o. o.

Prosta delovna mesta v podjetju ARMAT d. o. o.

Družba ARMAT smo družinsko podjetje. Ukvarjamo se s projektiranjem in izgradnjo sodobnih montažnih objektov. Od ustanovitve leta 1993 smo razvili in uspešno razširili svoj osnovni program, s katerim na trgu ponujamo najboljše tehnične rešitve, kot so izgradnja montažnih objektov z nosilnimi jeklenimi konstrukcijami, izdelava in montaža ovojev zgradb na AB in JK konstrukcijah ter energetske rešitve in ovoje stavb z novim produktom artDesign, iz lastne proizvodnje.

Zaposlujemo visoko usposobljene strokovne in kompetentne kadre, ki našim poslovnim partnerjem in družbi zagotavljajo rast in prepoznavnost. Poslanstvo družbe ARMAT je uvajanje najboljše gradbene kulture in širitev slednje preko podizvajalcev, načrtovalcev in arhitektov, vse do končnega naročnika.

Naj vam priložnost postane izziv. Zaposlujemo visoko izobražene strokovnjake, motivirane in izkušene mlade kadre s področja strojništva, gradbeništva in poslovnih ved.

Zaposlujemo tudi strokovnjake oziroma kvalificirano osebje, usposobljeno za delo s tehnološko opremo za preoblikovanje pločevin v našem proizvodnem programu ter osebje za pripravo montažnih gradbenih in strojnih del.

Naslov Krmelj 37A
Pošta8296
PoštaKrmelj
Telefon07 3933400
Emailarmat@armat.si
Spletna stranarmat.si/
DejavnostGradbeništvo
Število zaposlenih20 do 49 zaposlenih
Davčna št.77264517
Matična št.6240372000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/ARMAT-D-O-O

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.