Prosta delovna mesta v podjetju CEWE Magyarország Kft.

CEWE je nemško podjetje, s podružnicami po celi Evropi, že nekaj let pa je prisotno tudi na slovenskem trgu. Specializira se za izdelavo končnih fotografskih izdelkov, kot so priljubljene CEWE fotoknjige, fotografije, stenski dekor, foto darila, foto koledarji itd. Več o našem podjetju in izdelkih najdete na naši spletni strani www.cewe.si. V Sloveniji ponujamo naše foto storitve preko naše spletne strani ter pri partnerjih, kot so Muller, Dm drogerije, Big Bang, Comshop in E.Leclerc.

Podjetje CEWE izdela več kot 3 milijone CEWE FOTOKNJIG letno in je največje svetovno podjetje, ki se ukvarja z izdelovanjem fotografij, fotoknjig in drugih foto izdelkov. Podjetje se je razvilo iz majhnega fotografskega studia, ki ga je ustanovil H. C. Heinz Neumüller leta 1961 v nemškem Oldenburgu. CEWE ima svoje privatne začetke že davno za seboj.

Vrhunsko kvalitetni fotografski izdelki podjetja CEWE so na voljo po celi Evropi in ZDA, zadnjih nekaj let pa tudi na slovenskem trgu. V naših 19 laboratorijih po celem svetu je zaposlenih več kot 3.000 delavcev, naše vodstvo pa se nahaja v nemškem Oldenburgu. 

NaslovBéke u. 21-29.
Pošta1135
KrajBratislava
Spletna strancewe.si
Davčna št.HU12305412