ETOS Solutions d.o.o.

Prosta delovna mesta v podjetju ETOS Solutions d.o.o.

ETOS Solutions je inovativno tehnološko podjetje, z dejavnostjo razvoja informacijskih rešitev za podporo poslovnim procesom. Po meri naročnikov razvijamo različne namizne, spletne in mobilne programske rešitve, s katerimi elektroniziramo poslovne procese podjetij. Kakovost in zanesljivost naših storitev ter najsodobnejša informacijska tehnologija v podporo poslovnim procesom, so naše vsakodnevne obveze, za brezskrbno poslovanje naročnikov. V podjetju ETOS Solutions tako enostavne, kot tudi zahtevne razvojne projekte obravnavamo individualno, saj smo prepričani, da so samo celovite in personalizirane sistemske rešitve, pravi ključ do poslovnega uspeha naših naročnikov.

Smo inovator na področju razvoja rešitev za digitalno transformacijo poslovanja z nepremičninami in namestitvenimi kapacitetami ter gradnjo interoperabilnih podatkovnih omrežji. Pod blagovno znamko NETOS Smart Buildings Platform, razvijamo lastne module za vodenje uporabnikov različnih tipov nepremičnin, vodenje delovnih operacij v nepremičninah, elektronsko izmenjavo dokumentov med uporabniki ter upravitelji, lastniki in drugimi deležniki, masovni obračun z možnostjo vodenja plačil na več uporabnikih po različnih ključih delitev, zajem in obdelavo odčitkov porabe energentov, ponudbo izdelkov in storitev bazi uporabnikov. Glavna prednost rešitve NETOS so centralna baza podatkov, spletna tehnologija in modularnost. NETOS programske module preko digitalnih vmesnikov povezujemo z IoT napravami v interoperabilno omrežje, ki odgovarja različnim potrebam na trgu.

Naslov Ingličeva ulica 15
Pošta1211
PoštaLJUBLJANA
Telefon070 192332
Emailinfo@etos-solutions.com
DejavnostRačunalništvo in informatika
Število zaposlenih3 ali 4 zaposleni
Davčna št.87322072
Matična št.6973647000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/ETOS-SOLUTIONS-D-O-O

Vizija

Postati mednarodno prepoznaven ponudnik rešitev, ki z vpeljavo novih tehnologij kot so IoT, AI in 5G, oblikujejo inovativne poslovne modele, prilagojene novim zahtevam kupcev in posledično uvajajo digitalno transformacijo na trgu upravljanja in vzdrževanja nepremičnin, posredovanja namestitvenih kapacitet ter upravljanja z energetskimi viri.

Poslanstvo
Ustvarjanje digitalnih rešitev, ki spreminjajo obstoječe prakse upravljanja z nepremičninami in vodenja procesov del v stavbah, izboljšujejo kakovost življe nja ljudi, energetsko učinkovitost stavb ter dvigujejo profitabilnost podjetji v panogi poslovanja z nepremičninami in namestitvenimi kapcitetami.

Storitve in/ali izdelki

Lastna programska rešitev NETOS Smart Buildings Platform z informacijskim sistemom NETOS Manager in moduli za enostavno spletno poslovnaje z nepremičninami.

Razvoj različnih namiznih, spletnih in mobilnih programskih rešitev, s katerimi elektroniziramo poslovne procese podjetij.   

Na podlagi izkušenj pridobljenih z razvojem rešitev za spletno vodenje nepremičnin, smo v letu 2018 skupaj s tehnološkim podjetjem Robotina, pričeli z razvojem digitalne platforme VIVIOT. Cilj platforme VIVIOT je postati vodilna platforma za povezavo različnih stavb, pametnih naprav, ponudnikov storitev in uporabnikov. 

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.