Hilu Service LTD

Prosta delovna mesta v podjetju Hilu Service LTD

Osebje našega podjetja sestavljajo visoko usposobljeni strokovnjaki, ki poznajo široko paleto zaposlitvenih priložnosti po vsem svetu. Naša izjemna seznanjenost s potrebami trga in različnimi delovnimi možnostmi nam na eni strani omogoča, da ugotovimo potrebe najboljših podjetij v vsakem sektorju in na drugi, da usmerimo iskalce zaposlitve na delovno mesto, kjer bodo najverjetneje uspeli.

Naše podjetje se je strateško odločilo za zbor najboljših podjetij v svojih prihodnjih tržnih sektorjih po vsem svetu, da bi mladim iskalcem zaposlitve lahko omogočilo izkoriščanje široke in privlačne ponudbe delovnih mest, hkrati pa ustvarjamo najboljše pogoje za uspeh.

Specializirali smo se za zaposlovanje pri prodaji in trženju naravnih kozmetičnih izdelkov in izdelkov iz sestavin Mrtvega morja.

Iščemo ambiciozne svetovalce za prodajo kozmetičnih izdelkov, ki si želijo uspeti in ustvarjati dobiček v trgovinah v Veliki Britaniji, Avstriji, Nemčiji, Amsterdamu, Italiji, Katarju, Dubaju, Maleziji in še mnogih drugih ... – v živahnih turističnih območjih.

Ne zaračunavamo provizije ali predplačil.

Urejamo pravna vprašanja (registracija kot samozaposlena oseba, pridobivanje zavarovanja itd.).

 Vsaka dejavnost v podjetju, od davkov ob registraciji do zaposlitve, bo vedno zakonita in legitimna. Izvajalci bodo vedno glavni vir za naše podjetje in zaupanje med nami in našimi izvajalci je osnovno načelo.

 Na evropskem trgu delamo že več kot 10 let in nudimo profesionalno in osebno podporo med in po namestitvi na delovno mesto.

NaslovRehov Hativat Harel 44
Pošta43588
KrajRaanana
Matična št.00000

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.