HS PLUS d.o.o.

Prosta delovna mesta v podjetju HS PLUS d.o.o.

Smo mlada in drzna ekipa, ki jo po 8 letih od obstoja podjetja sestavlja že 200+ članov posadke. Ukvarjamo se s spletno prodajo in lahko se pohvalimo s kar nekaj zanimivimi številkami: vsak dan dostavimo 10.000+ paketov v 21 različnih držav (Evropa in U.S.A.), delamo 10 mio+ prometa mesečno in vsako leto dosegamo visoko rast.

Po naših najboljših močeh se trudimo za zadovoljstvo strank, saj ni lepšega kot nekoga razveseliti z želenim paketom in poskrbeti, da se stranka vedno znova vrača v našo spletno trgovino. V primeru kakršnih koli težav, pa vedno stremimo k temu da se situacija reši v dobrobit stranke.

Smo vedno pozitivni in enotni, smeh in dobra volja pa sta v naših pisarnah stalnica.

 

Smo družina.

Med seboj delimo informacije, znanja in ideje. Smo iskreni in transparentni kar nam omogoča da se osredotočamo na rast podjetja in dobrobit zaposlenih.

 

Vzpodbujamo samostojnost.

Zaupamo zaposlenim in ne verjamemo v "mikro management". Pri nas si odgovoren za svoje delo, ki direktno vpliva na poslovanje. Kdor ima željo, sta mu znanje in uspeh na dosegu roke.

 

Smo mlada ekipa lačna uspeha.

Radi imamo teambuildinge, sproščena druženja ter zaposlene, ki lahko sodelujejo drug z drugim in prenesejo feedback brez, da mečejo na tla svoje igrače :)

Naslov Gmajna 10
Pošta1236
PoštaTrzin
Telefon01 7774386
Emailinfo@vigoshop.si
Spletna stranjobs.hsplus.si/
DejavnostŠport in oprema
Število zaposlenih50 do 99 zaposlenih
Davčna št.15553442
Matična št.6579639000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/HS-PLUS-D-O-O

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.