Prosta delovna mesta v podjetju INFOTRANS, d.o.o.

Infotrans je partner izbranih tehnoloških podjetij iz sveta, Evrope in Slovenije. Smo Certificiran Silver Microsoft Partner.  Tako kompetentno razvijamo informacijske rešitve, nameščamo / nastavljamo / vzdržujemo Microsoft produkte ter kvalitetno optimiziramo delovanje. Z izobraževanjem zagotavljamo tudi znanje in spretnosti za učinkovito uporabo IT opreme in programskih rešitev v procesih. Infotrans je SAP Partner (Open Ecosystem) predvsem pa imamo dokazane uspešne integracije s sistemom SAP po horizontali in vertikali.

INFOTRANS d.o.o. sestavlja ekipa področnih, svetovalnih, prodajnih, tehnoloških in razvojnih strokovnjakov z desetletji praktičnih izkušenj. Zagotavljamo informacijske rešitve, storitve in izdelke za učinkovitost, sodobost, digitaliziranost okolij, ki jih imate:

  • dobavitelji logističnih storitev, logistični mrežni operaterji,
  • transportna podjetja, distributerji, prevozniki, špedicije,
  • proizvodnje (nabavna, prodajna logistika, logistika vhodnih materialov, logistika med skladišči, notranja logistika industrijskega območja,…),
  • storitvena podjetja (opravljanje storitev z voznim parkom) in 
  • podjetja, oddelki, pisarne ali posamezniki s kakršnokoli dejavnostjo katere osnova ali podpora je vozni park.
Naslov Ljubljanska cesta 24C
Pošta4000
PoštaKranj
Telefon04 2316078
Emailinfo@infotrans.si
DejavnostRačunalništvo in informatika; Prevozništvo in transport
Število zaposlenih5 do 9 zaposlenih
Davčna št.46021434
Matična št.5404193000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/INFOTRANS-D-O-O

Cilji

Cilj delovanja ekipe Infotrans je uspešnost in zadovoljstvo ljudi povezanih v aktivnostih podjetij, ustanov in oddelkov. Do tega vam omogočimo z dobrimi pogoji upravljanja in izvajanja vseh delov oskrbovalne verige izven in znotraj podjetja.