Prosta delovna mesta v podjetju Ježek servis d.o.o.

Naša dejavnost obsega obisk serviserjev na domu, popravilo naprav v prostorih servisa ter svetovanje pri izbiri in nakupu posameznih izdelkov tudi preko naše nove spletne trgovine. V podjetju Servis Ježek d.o.o. nas vselej vodi želja po zagotavljanju najvišje kakovosti storitev, izdelkov in znamk, ki jih ponujamo v okviru našega prodajnega programa. Poleg izdelkov, potrošnega materiala in servisnega programa za končne uporabnike nudimo širok nabor rezervnih delov, ki jih pri opravljanju svoje dejavnosti potrebujejo poklicni serviserji.
Ježek servis in trgovina d.o.o. je družinsko podjetje z več kot 25-letnimi izkušnjami na področju servisiranja in prodaje malih gospodinjskih aparatov ter bele tehnike. Najprej smo delovali kot samostojni podjetnik, konec leta 2015 pa smo se prestrukturirali v družbo z omejeno odgovornostjo.
Naslov Cesta 24. junija 2
Pošta1231
PoštaLJUBLJANA-ČRNUČE
Spletna stranservis-jezek.si/
DejavnostGospodinjski aparati, izdelki in servis
Število zaposlenih5 do 9 zaposlenih
Davčna št.42040302
Matična št.6971857000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/JEZEK-SERVIS-D-O-O

Vizija

Odlikuje nas hitra odzivnost, strokovnost serviserjev in želja, da vsakemu od naših uporabnikov zagotovimo celovito storitev, od svetovanja do nakupa po ugodnih cenah ter rednega servisa ali popravila po potrebi.

Cilji

Obstajati in ostajati na trgu ni vedno najlažje. To je možno le s pravim pristopom in dobrim kolektivom. Imeti v mislih, da je nekaj opravljeno po najboljših močeh prinese vsakodnevne zmage. Dober proizvod lahko izhaja le zaradi pridnih zaposlenih. Pošteno delo prinese srečo, ponos in zavedanje, da te ljudje potrebujejo. Izzivi in prepreke so v življenju zato, da jih s pozitivnim mišljenjem premagamo. Naš kolektiv z medsebojno pomočjo stremi k skupnim uspehom. V želji, da bomo zagotavljali delo našim zaposlenim in skupaj z njimi ustvarjali zadovoljne stranke je naše najvišje poslanstvo.

Storitve in/ali izdelki

Ježek servis in trgovina je specializirano podjetje za servis in prodajo gospodinjskih aparatov,aparatov za osebno nego in orodje. Naše poslanstvo je, da z znanjem in izkušnjami pomagamo do prave izbire gospodinjskih aparatov in ob tem zagotavljamo strokoven, hiter in zanesljiv servis.