KOLPA, d.o.o. Metlika

Prosta delovna mesta v podjetju KOLPA, d.o.o. Metlika

Smo eden vodilnih proizvajalcev kopalniške opreme v srednji in jugovzhodni Evropi. Od ustanovitve leta 1978 smo si trden ugled, ki temelji na znanju in izkušnjah, ter smo si s tem ustvarili zaupanje vase in v svoje proizvode. Pestrost ponudbe zadovoljuje potrebo in želje tudi najbolj zahtevnih posameznikov, vrhunski izdelki pa ustvarjajo prijetno okolje, kjer ljudje negujejo telo in duha ter se na užijejo nove energije za spopad z vsakdanom. Naš pogled je vedno usmerjen naprej. Kakovost je naš večni trend, saj vztrajajmo pri uporabi najbolj kakovostnih materialov in nenehni izboljšavi tehnoloških procesov. Slednje je razlog, da je podjetje v zadnjem času doživelo veliko rast in širitev tudi v geografskem smislu. Prisotni smo namreč v 44 državah. Kolpa je postalo mednarodno podjetje z lastnimi proizvodi na Hrvaškem, v Srbiji in v Rusiji. Smo izvozno naravna družba, ki na zahtevne evropske trga proda kar 80 odstotkov proizvodov.

Naslov Rosalnice 5
Pošta8330
PoštaMetlika
Telefon07 3692100
Emailinfo@kolpa.si
Spletna strankolpa.si
DejavnostPohištvo in oprema; Keramika in keramični izdelki
Število zaposlenih250 do 499 zaposlenih
Davčna št.92085911
Matična št.5100275000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/KOLPA-D-O-O-METLIKA

Vizija

Poslanstvo družbe Kolpa je zadovoljevanje potreb in želja naših strank po vrhunskih izdelkih za opremo kopalnic ter uresničevanje tudi najzahtevnejših projektov s programom kompozitnega materiala Kerrock.

Sodelujemo z znanimi imeni iz sveta oblikovanja in v bogatem programu Kolpa san ponujamo kopalne in tuš kadi ter kabine, masažne kopalne kadi, masažne kabine, kopalniško pohištvo. Program Kolpa Solutions kot strateški partner poslovnim, industrijskim in turističnim družbam ponuja snovanje, načrtovanje in izdelavo inženirskih projektov na ključ – od celovitih rešitev notranje opreme in eksterierja do oblikovanja inovativnih fasad iz Kerrock materiala. Vizija podjetja je ostati vodilni proizvajalec kopalniške opreme na slovenskem trgu in v državah jugovzhodne Evrope ter s svojimi blagovnimi znamkami zapečatiti prisotnost in prepoznavnost na vseh trgih Evropske unije. Usmerjeni k nenehnemu razvoju, inovacijam in novim izdelkom želimo postati celovit ponudnik notranje opreme za različne objekte ter pri tem ohraniti svojo zavezo družbeni odgovornosti

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.