Plastika Virant d.o.o.

Prosta delovna mesta v podjetju Plastika Virant d.o.o.

Podjetje Plastika Virant d.o.o.  je srednje veliko proizvodno družinsko podjetje, ki se že več kot 30 let v prvi vrsti ukvarja s proizvodnjo visokokakovostne embalaže iz plastičnih mas, natančneje z embalažo za kozmetiko.

V podjetju je trenutno 100 zaposlenih, proizvodni prostori v novem objektu pa se raztezajo v velikosti 6500 m2, deljeni pa so na brizgalnico, sestavljalnico, tiskarno, orodjarno in skladišče.

Delo poteka v kolektivu sodelavcev, ki so željni timskega dela in pripravljeni pomagati novo zaposlenim, da so čimprej sposobni samostojno opravljati svoje funkcije. V podjetju spodbujamo timski duh, zavezanost k skupnim ciljem in ustvarjamo prijetno atmosfero srednje velikega družinskega podjetja, kjer je vsak posameznik zelo pomemben člen pri doseganju skupnih uspehov. Samoiniciativnost je več kot zaželena, vedno opažena in primerno nagrajena. V primerjavi z večjimi podjetji ponujamo možnost hitrega napredovanja zaposlenim, ki imajo takšne ambicije.

Zaradi predpisanih higienskih standardov v proizvodnji se od kandidata zahteva tudi sposobnost vzdrževanja določene osebne higiene in tudi higiene na delovnem mestu. Naši cilji so zadovoljiti kupce z vrhunskimi proizvodi in rešitvami na področju plastične embalaže za kozmetiko, to pa želimo doseči z vrhunsko ekipo zaposlenih, v katere že od naše ustanovitve vlagamo izključno na dolgi rok.

Proizvodnja embalaže iz plastičnih mas

Naslov
Pošta1218
PoštaKomenda
Telefon01 7804080
Emailinfo@plastika-virant.si
Spletna stranplastika-virant.si
DejavnostPlastika in izdelki iz plastike
Število zaposlenih50 do 99 zaposlenih
Davčna št.80522815
Matična št.1468502
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/PLASTIKA-VIRANT-D-O-O

Vizija

Naše poslanstvo je zadovoljiti potrebam vsakega posameznega naročnika z našo prilagodljivostjo, profesionalnim pristopom, znanjem in izkušnjami pridobljenimi skozi vsa leta. Naša vizija je ohranjati pozitiven poslovni izid in konstantno stopnjo rasti ter postati vodilen proizvajalec kozmetične embalaže v EU, hkrati pa ohraniti dobro in prijetno delovno okolje, ki ga lahko usvarja le družinski tip podjetja.

Storitve in/ali izdelki

Podjetje PLASTIKA VIRANT je prepoznavno slovensko podjetje, ki proizvaja plastično kozmetično embalažo in ki je v več kot 20 letnem obdobju delovanja ustvarilo široko paleto različnih modelov kozmetičnih lončkov in zapork za kozmetične plastenke. Naš asortiman izdelkov obsega lončke v velikosti od 5-500 ml v različnih materijalih in oblikah, prav tako pa tudi klasične in flip top zaporke za plastenke. Našim strankam nudimo podporo, tako tehnično kot tudi oblikovno, od razvoja izdelka do realizacije.

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.