Prosta delovna mesta v podjetju Sberbank d.d.

Sberbank bančna skupina je ena izmed ekonomsko najuspešnejših finančnih institucij na svetu in vodilna banka v Rusiji z več kot 170-letno tradicijo.

Na osnovi lokalnega strokovnega znanja in usmerjenosti k strankam želimo omogočiti poslovanje v vzhodnoevropski regiji ter ostati pomemben bančni partner v srednji in vzhodni Evropi ter Rusiji s široko paleto bančnih storitev, kot so posojila, garancije, depoziti, domači in tuji plačilni promet, menjava valut, elektronsko in mobilno bančništvo ipd.

V Sloveniji poslujemo od leta 1991, do leta 2012 smo poslovali kot banka Volksbank d. d.

Strankam nudimo inovativne produkte, zasnovane na odličnosti in vrhunski tehnologiji. V banki smo osredotočeni na želje in potrebe strank ter z njimi gradimo dolgoročen odnos. Zagotavljamo jim kakovostne storitve na področju poslovanja s podjetji ter poslovanja s prebivalstvom.

V banki je zaposlenih preko 370 bančnih strokovnjakov, ki skrbijo, da so stranke banke zadovoljne z našimi produkti in storitvami.

Prisotni smo po vsej Sloveniji s središčem v Ljubljani, kjer imamo tudi pet poslovalnic – Vič, Šiška, Miklošičeva, Dvorni trg in Dunajska. Prav tako pa je banko mogoče najti tudi v Kopru, Celju, Kranju, Šentjerneju, Mariboru, Šentjurju in v Tepanjah.

Naslov Dunajska cesta 128A
Pošta1000
PoštaLjubljana
Telefon080 2265
Emailinfo@sberbank.si
DejavnostBanka; Finančne storitve; Podjetniške in poslovne storitve; Zavarovalne storitve
Število zaposlenihNi podatka o zaposlenih
Davčna št.41561767
Matična št.5496527000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/SBERBANK-D-D