TEAL d.o.o., Radomlje

Prosta delovna mesta v podjetju TEAL d.o.o., Radomlje

Podjetje TEAL d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že od leta 1991. Specializirano je za prodajo diamantnih in kamnoseških orodij in je danes eno vodilnih podjetij v Sloveniji, ki se ukvarja s to dejavnostjo. Večji del orodja je vedno na zalogi na več kot 400 m² prodajnega skladišča na Rusjanova ulica 3, 1235 Radomlje. Vedno smo vam pripravljeni pomagati z nasveti glede obdelovanja in zaščite kamna.

S kamnoseškimi orodji oskrbujemo kamnoseke po vsej Sloveniji. Naši komercialisti jih redno obiskujejo v kamnoseških delavnicah z opremljenimi vozili, seveda pa je mogoče vsa orodja tudi dobiti v naši prodajalni- skladišču. Poleg običajnih in standardnih orodij je možno dobiti tudi različna specialna orodja in bruse po naročilu.

Proizvodni program TEAL-a:

V letu 2003 smo kupili proizvodno linijo za lotanje oz. varjenje diamantnih segmentov na diske. Tako sedaj napravimo diamantne diske s segmenti različnih kvalitet od velikosti 150 mm pa vse do 2.000 mm. Segmente varimo na nova ali rabljena (strankina) telesa - to je obnovitev diska!

Postopek obnovitve: V primeru obnovitve diska se najprej pregleda stanje telesa (trdnost in napetost telesa, če je zvito, itd.), se ga zbrusi in očisti ter pripravi na ponovno lotanje. Sledi faza varjenja. Ko so segmenti navarjeni, je potrebno vse segmente strojno odpreti (po obodu in s strani), ponovno preveriti stanje telesa in z moment- ključem preveriti, da so segmenti kvalitetno navarjeni- obremeni se jih z določeno silo. Na vsako telo se še vgravira koda in vrsta segmenta ter smer vrtenja.

Na koncu dobite diamantni disk, ki je po kvaliteti enak novemu, vendar cenovno ugodnejši.

Če ugotovimo, da telo ni primerno za obnovo (preveč zvito ali obrabljeno ipd.), ga ne uporabimo za varjenje.

Poleg segmentov za diske varimo tudi segmente za:
rezkarje za odkapni rob na policah (6 ali 8 mm),
kronske diamantne svedre,
rezkarje za stružnice,
diamantne bruse tip frankurt, cassani, plato d. 250... za talno brušenje

Naša prednost je, da katerokoli od omenjenih orodij napravimo hitro in kakovostno.

Naslov Igriška ulica 15
Pošta1235
PoštaRadomlje
Telefon01 4377047
Spletna stranteal-slo.si
DejavnostTrgovina
Število zaposlenih5 do 9 zaposlenih
Davčna št.18435246
Matična št.5596092000
Več informacij o podjetjuhttps://www.bizi.si/TEAL-D-O-O-RADOMLJE

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.