Opis delovnega mesta
· Skrb za urejenost vseh gostinskih enot podjetja;
· Sprejemanje naročil, strežba in deserviranje;
· Obračunavanje, izdajanje računov in sprejemanje plačil;
· Sprejemanje pritožb in reševanje manjših reklamacij gostov;
· Zaključevanje dnevnih iztržkov in priprava skupnih blagajniških zaključkov;
· Vodenje HACCAP protokolov;
· Spremljanje stanja zalog in vodenje evidence porabe artiklov;
· Prevzem, skladiščenje ter izdaja artiklov za prodajo po navodili vodje strežbe;
· Nabavljanje in koordiniranje nabave pijače v sodelovanju z vodjem strežbe;
· Sodelovanje pri izvedbi dogodkov (srečanja, sprejemi, praznovanja, banketi, catering, itd.);
· Druga dela, potrebna za nemoteno in učinkovito poslovanje strežbe, po navodilih vodje strežbe.
Pričakujemo
- izpit iz higienskega minimuma
- opravljen zdravstveni pregled za delavce v živilski stroki
- obvladanje vsaj enega tujega jezika (angleščina)
- usposobljenost za delo z osebnim računalnikom
- organizacijske sposobnosti,
- občutek za red, čistočo in urejenost delovnih prostorov in osebno urejenost,
- spoštljiva in prijazna komunikacija z gosti in ostalim zaposlenim osebjem hotela.
Ponujamo
Delo poteka dvoizmensko (med 6. in 23. uro), občasno lahko deljeno.
Višina plačila je, odvisno od izkušenj in efektivnosti kandidata, v razponu med 1.000 eur neto in 1.400 eur neto.