Opis delovnega mesta
Zaposlimo kuharja v interni restavraciji. Vaše naloge bodo; priprava hladnih in toplih obrokov, upoštevanje receptov in normativov, serviranje obrokov, skrb za red in čistočo kuhinje in delovnega okolja, vodenje in kontrola predpisanih evidenc.
Delovni čas
polni delovni čas
Pričakujemo
- izobrazbo ustrezne smeri,
- najmanj 2 leti delovnih izkušenj,
- sposobnost za timsko delo,
- fleksibilnost in kreativnost,
- pozitivna naravnanost do dela,
- smisel za red in čistočo,
- urejen videz.
Zahtevana izobrazba
III.,
IV.,
V.,
VI/1.
Ponujamo
- delo v prijetnem in sodobnem ambientu,
- možnost usposabljanj in izobraževanj,
- stimulativno in redno plačilo,
- DOPOLDANSKI DELOVNIK,
- DELOVNIK PONEDELJEK-PETEK.
Poskusno delo:
3 mesece
Dulcis Gourmet d.o.o.
Dulcis Gourmet je krovna blagovna znamka, ki pod svoje okrilje postavlja ponudbo restavracij diVino in internih restavracij.
Znamka Dulcis Gourmet postavlja nove smernice v najsodobnejših konceptih in tehnologijah v restavracijah, kjer se ogromen poudarek posveča prvovrstnim naravnim sestavinam jedi, pripravljenih na tradicionalen način po domačih receptih naših babic.