Trainee program - razvoj vodilnih kadrov v prodaji (m/ž)

LES-MMS d.o.o.

  • Datum objave:
    16. 5. 2024
  • Prijave do:
    15. 6. 2024 Še 3 dni
  • Kraj dela
    Slovenija

Pričakujemo

  • zaželene izkušnje na področju prodaje 
  • smisel in željo za delo s kupci
  • orientiranost k rezultatom
  • zaželene izkušnje s področja vodenja ljudi
  • pozitivno naravnanost in kooperativnost
  • angažiranost in radovednost
  • želja po učenju in pridobivanju prodajnih izkušenj

Če verjamete, da bi lahko prav vi dopolnili naš raznoliki in ustvarjalni tim ter postali nepogrešljiv del naše skupnosti, potem kliknite na spodnji obrazec in nam zaupajte svojo zgodbo. 

Ponujamo

Atraktivno plačilo: Ponujamo konkurenčno in stimulativno plačilo, ki odraža vašo predanost in trud.

  • Provizija: Dodatno nagrajevanje glede na vašo uspešnost pri prodaji
  • Dodatne nagrade: najbolj uspešni prodajalci prejemajo še dodatno mesečno nagrado

Dodatne ugodnosti:

  • Regres: V letu 2024 je znašal regres 2.000 EUR
  • Letna nagrada: Ob koncu leta prejmejo zaposleni nagrado za poslovno uspešnost
  • Malica: 7,96 EUR/dan (cca 200 eur na mesec)
  • Prevoz: 100% povrnjen strošek vozovnice

ZAKAJ LESNINA?

Varnost zaposlitve: Stabilno podjetje, redno plačilo in redna pogodba.

Napredovanje na poklicni poti: S poudarkom na razvoju talentov in spretnosti vam omogočamo, da gradite svojo kariero in dosežete vaše cilje, z možnostjo napredovanja na vodilne pozicije znotraj podjetja.

Dinamično delovno okolje: Delajte v prijetnem in vrhunskem timu sodelavcev, ki delijo vašo strast do dela in vas spodbujajo k odličnosti, z dobrimi odnosi in podporo.

Stalno izobraževanje: Neprekinjeno izobraževanje je ključno za vaš osebni in strokovni razvoj, zato vam zagotavljamo številne možnosti za učenje in rast, vključno s programom "Akademija za prodajalce kuhinj". Program izobraževanja prilagodimo glede na predznanje kandidatov, omogočamo mentorstvo ter organizirano uvajanje v delovni proces. Prav tako imate možnost spoznavanja proizvodnje pri dobaviteljih v tujini.

Kreativnost in inovativnost: Pridobite dragocene izkušnje pri opremljanju bivalnih prostorov, kjer boste imeli priložnost razvijati svoje oblikovalske sposobnosti in ustvarjati inovativne rešitve za naše stranke.

Prilagodljiv delovni čas: Vaše delovno okolje prilagodimo vašim potrebam, zato lahko izberete med krajšim ali polnim delovnim časom, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu.

Proste nedelje in prazniki: Uživajte v zasluženem času za družino in počitek ob prostih vikendih in praznikih.

Teambuilding aktivnosti: Redno organiziramo aktivnosti, ki krepijo timsko povezanost in sodelovanje med zaposlenimi, saj verjamemo, da je moč skupnosti ključna za uspeh.

XXXL AKADEMIJA ZA TRAINEE PROGRAM:

Znotraj podjetja poskrbimo za razvoj naših sodelavcev, ki zajema poleg delavnic tudi individualno delo s mentorjem. Akademija zajema vrsto izobraževanj, od tehnik osnovnega vodenja do prodajnih tehnik ter komunikacija in reševanje konfliktov in še več.

Sodelujemo s priznanimi arhitekti, oblikovalci in strokovnjaki s področja in komunikacijskih veščin. Na ta način želimo našim strankam ponuditi najboljše svetovanje in prodajno izkušnjo. Naši zaposleni pa se na ta način razvijajo tako osebno kot profesionalno.

Delovno mesto

Prijava na delovno mesto

Vam opisano delo predstavlja izziv? Prosimo, da svojo prijavo oddate preko spletnega obrazca. Upoštevane bodo samo prijave, ki bodo izpolnjene preko omenjene povezave. Hvala za razumevanje.

LES-MMS d.o.o.

Program za razvoj vodilnih kadrov na področju prodaje 

Iščemo kandidate, ki so pripravljeni na izzive v prodaji, so visoko motivirani in odločni, orientirani k rezultatom in iskanju rešitev, sposobni vodenja ljudi, jih veseli delo v prodaji ter se hitro učijo.

Po uspešno zaključenem programu ste odgovorni za prodajo, vodenje oddelka in motivacijo prodajnega tima pri doseganju prodajnih rezultatov. Prodajalce usmerjate pri prodaji, izvajate redne razgovore ter skrbite za sortiment in urejenost prodajnih prostorov. Prav tako sami aktivno prodajate.

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.