Opis delovnega mesta
- samostojno organiziranje in izvajanje proizvodnega procesa v kuhinji, v obratu z več razdelilnimi kuhinjami,
- samostojna izdelava jedilnikov in plana proizvodnje v večji kuhinji,
- spremljanje in zagotavljanje kakovosti dela,
- odgovornost za delovanje kuhinje,
- naročanje, sprejem in izdaja živil,
- spremljanje materialnih stroškov in ukrepanje ob odstopanju,
- dogovarjanje, organiziranje in izvajanje dodatne ponudbe (pogostitve).
Delovni čas
polni delovni čas
Pričakujemo
- izobrazba KV kuhar,
- kuharska znanja in razgledanost,
- izkušnje v kuhinji,
- zaželene izkušnje z dietetiko,
- organizacijske sposobnosti,
- sposobnost vodenja večje ekipe,
- komunikativnost,
- veselje do dela z ljudmi,
- odgovornost, zanesljivost in natančnost,
- pozitiven odnos do dela,
- poznavanje osnov računalnika,
- aktivno znanje slovenskega jezika,
- vozniško dovoljenje B kategorije.
Zahtevana izobrazba
III.,
IV.,
V.
Zahtevane delovne izkušnje
1 - 3 let
Ponujamo
- redno zaposlitev za določen čas, možnost zaposlitve za nedoločen čas
- delo v uspešnem podjetju
- prijetno delovno okolje in dobre delovne pogoje
- strokovno izpolnjevanje in karierni razvoj
- dodatna izobraževanja
Oblika zaposlitve ali sodelovanja
zaposlitev za določen čas