Opis delovnega mesta
sodelovanje pri proizvodnih procesih pridelave in predelave sadja in zelenjave,
sodelovanje pri uvajanju novih izdelkov na tržišče,
preverjanje kakovosti prejetega in izdanega blaga ob sodelovanju z oddelki prodaje in nabave,
sodelovanje pri pripravi in izvajanju vseh spremljevalnih postopkov (vodenje evidenc vzorcev in analiz, preverjanje kakovosti, skrb za sledljivost, HACCP evidence idr.),
izvajanje vseh varnostnih in sanitarno-higienskih postopkov,
skrb za ustrezno izvajanje vseh tehničnih in tehnoloških procesov upoštevajoč strokovno znanje in sanitarno-higienske predpise.
Pričakujemo
najmanj 6. stopnja izobrazbe (EOK oz. 7. stopnja SOK) s področja živilske tehnologije in prehrane ali druge sorodne vrste (področje prehrane in živilstva),
vsaj 1 leto delovnih izkušenj v živilsko-predelovalni industriji,
poznavanje dela s sodobnimi orodji informacijske tehnologije – MS Office-a, Interneta, prednost predstavlja tudi poznavanje Pantheona,
zaželeno poznavanje procesov in strojev, naprav ter druge tehnološke opreme, ki se uporablja v organiziranih obratih pridelave in predelave živil (zlasti za rezanje, pranje, sušenje in pakiranje sadja in zelenjave),
poznavanje spremljevalnih postopkov pridelave in predelave živil (deklariranje, označevanje, izvajanje sanitarnih postopkov, vodenje evidenc),
poznavanje zakonodaje s področja HACCP, sledljivosti blaga in področij kakovosti živil,
odgovornost za izpolnjevanje zadanih ciljev in letnih planov podjetja.
Ponujamo
dinamično in razgibano delo,
pozitivno delovno okolje,
delo v stabilnem, uspešnem in rastočem podjetju,
redno in stimulativno plačilo z nagradami za dobre rezultate.