Delavec v proizvodnji - monter strojev m/ž

Objavljeno: 12.09.2017 Kraj dela: Ajdovščina

BTF, d.o.o.

BTF d.o.o. Pekarski inženiring - podjetje ustanovljeno leta 2000, združuje ekipo z preko 30 leti izkušenj na različnih področjih pekarske opreme (strojništvo, servis, projektiranje itd...) z inovativnostjo in tehnologijami sedanjosti ter prihodnosti.Na podlagi izkušenj in povratnih informacij naših strank smo izpopolnili inženiring, ki celovito zadovolji večino potrebe kupcev. Pozorno izbran prodajni program ponuja celoten asortiman izdelkov, ki jih pekarski ali slaščičarski obrat potrebuje za svoje delovanje. Glavni sestavni deli našega programa so visoka kakovost ter vzdržljivost opreme, hitra dobavljivost in konkurenčna cena.Organizacija lastnega servisa in skladišča rezervnih delov za našo opremo, pa nam omogoča učinkovito in zanesljivo podporo našim strankam.

Več o podjetju

BTF, d.o.o.

Glavna dejavnost

Pekarski in slaščičarski inženiring, prodajalne Peki, servis pekarskih in slaščičarskih strojev in proizvodnja strojev za obdelavo testa.

Leto ustanovitve

2000

Predstavitev podjetja

BTF d.o.o. Pekarski inženiring - podjetje ustanovljeno leta 2000, združuje ekipo z preko 30 leti izkušenj na različnih področjih pekarske opreme (strojništvo, servis, projektiranje itd...) z inovativnostjo in tehnologijami sedanjosti ter prihodnosti.

Na podlagi izkušenj in povratnih informacij naših strank smo izpopolnili inženiring, ki celovito zadovolji večino potrebe kupcev. Pozorno izbran prodajni program ponuja celoten asortiman izdelkov, ki jih pekarski ali slaščičarski obrat potrebuje za svoje delovanje. Glavni sestavni deli našega programa so visoka kakovost ter vzdržljivost opreme, hitra dobavljivost in konkurenčna cena.

Organizacija lastnega servisa in skladišča rezervnih delov za našo opremo, pa nam omogoča učinkovito in zanesljivo podporo našim strankam.

Naša usmeritev je ponuditi stranki celovito storitev, kar zajema od začetnega svetovanja, iskanja idealnih rešitev, projektiranja, montaže, zagona, učenja, servisiranja in stalnega zagotavljanja rezervnih delov in podpore.

Od leta 2004 smo v skladu z našo razvojno strategijo tudi začeli z lastno proizvodnjo pekarskih strojev.

Skozi večletni razvoj smo izdelali serijo strojev za kvalitetno obdelavo testa (okroglilniki, zavijalc, intermedialne komore) in razne naprave za enostavnejše in lažje delo v pekarnah.

Število zaposlenih

10 - 19

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

  • montaža strojev v Ajdovščini.

Pričakujemo

Pričakujemo:

  • IV. stopnja izobrazbe - strojna smer ali mehatronika, lahko tudi elektro smer s poznavanjem strojništva,

  • želeno poznavanje ključavničarskih del,

  • vozniški izpit B - kategorije,

  • zaželjene delovne izkušnje v strojniški smeri,

  • slovensko državljanstvo.


Ponujamo

Ponujamo:

  • zaposlitev za nedoločen čas s 3 - mesečno poskusno dobo,

  • delo poteka v Ajdovščini.

Mesečno plačilo:

po dogovoru