Diplom komercialist v strateški nabavi m/ž

Objavljeno: 24.11.2016 Kraj dela: Idrija

Kolektor Group d.o.o.

Koncern Kolektor je uspešna družba, ki se ponaša z več kot 50 letno tradicijo v visoko specializirani industrijski proizvodnji. Verjamemo v odgovornost, poštenost, vztrajnost in borbenost, usmerjenost h kupcu, inovativnost ter timski duh. Zavedamo se, da so ključni dejavnik našega poslovnega uspeha usposobljeni in motivirani zaposleni v urejenem in ustvarjalnem okolju, zato jim posvečamo veliko pozornosti pri strokovnemu in kariernemu razvoju.

Podjetje Kolektor Group d.o.o. razpisuje prosto delovno mesto: DIPLOM KOMERCIALIST V STRATEŠKI NABAVI (m/ž).

Več o podjetju

Kolektor Group d.o.o.

Glavna dejavnost

Koncern Kolektor je transnacionalna družba, ki na strateških svetovnih trgih povezuje skoraj 30 podjetij. Podjetja v koncernu so organizacijsko povezana po panožnem principu. Programi so razvojno in poslovno vodeni v poslovnih divizijah:

- Komponente in sistemi
- Stavbna tehnika in produkti za dom ter
- Industrijska tehnika in energetika.

Predstavitev podjetja

Koncern Kolektor se ponaša s tradicijo v visoko specializirani industrijski proizvodnji. Na poti dolgi pol stoletja se je Kolektor razvil v globalno družbo s sedežem v Sloveniji ter široko razvejano mrežo podjetij in podružnic v Evropi, Ameriki in Aziji. Strateški položaj sedeža v središču Evrope ter globalna tržna in proizvodna prisotnost na vseh pomembnih svetovnih trgih, nam omogočata učinkovito obvladovanje potreb trga in optimalne poslovne rešitve. Razvojno in tehnološko napredni procesi potrjujejo naša prizadevanja za zadovoljevanje potreb kupcev s takojšnjimi in odgovornimi rešitvami.

Z vzajemnim izkoriščanjem sinergij na programskem in tehnološkem področju vsako podjetje prispeva k uspešnemu poslovanju celotne skupine in tako uresničuje skupne dolgoročne cilje. Naša prednost je mednarodna odzivnost na prodajnem področju in globalno koriščenje virov.

Poslanstvo in vizija

Smo razvojna, tržno usmerjena, inovativna, finančno stabilna in poslovno uspešna družba, ki z reševanjem tehnoloških izzivov prihodnosti in iskanjem novih poslovnih priložnosti izpolnjuje pričakovanja lastnikov, poslovnih partnerjev, zaposlenih in okolja.

Vodili bomo aktivno politiko globalizacije in usmerjene diverzifikacije na osnovi organske rasti in akvizicij ter se tako do leta 2020 približali letnemu prometu 1 mrd. €.

Z razvojem tehnološko zahtevnih izdelkov in rešitev bomo med vodilnimi v posameznih nišah in s tem podpirali rast in razvoj kupcev.

Delovno okolje

 • Kolektor Group d.o.o.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

 • izvajanje procesa pridobivanja dobaviteljev,

 • izvajanje procesa nabave,

 • analiza in raziskovanje trga ter pridobivanje novih projektov,

 • vodenje in/ali sodelovanje pri projektih.

Pričakujemo

Pričakujemo:

 • vsaj visokošolsko izobrazbo tehnične smeri,

 • znanje vsaj enega tujega jezika (angleški ali nemški jezik),

 • dobre komunikacijske in pogajalske veščine,

 • samostojnost pri delu, pripravljenost za dodatna usposabljanja, veliko mero samoiniciativnosti, ustvarjalnost, fleksibilnost, odgovornost, podjetnost in pripravljenost za timsko delo.

Ponujamo

Ponujamo:

 • dinamično delo,

 • stimulativno plačilo na podlagi delovne uspešnosti,

 • možnosti strokovnega izpopolnjevanja in napredovanja.