Komercialist na terenu m/ž

Objavljeno: 04.10.2016 Kraj dela: Gorenjska in Ljubljana z okolico

HYLA d.o.o.

HYLA je slovensko podjetje, ki je dejavno od leta 1990. Izdelujemo vrhunski izdelek, ki se navezuje predvsem na zdravje. Izvaža se v 63 držav.

Več o podjetju

HYLA d.o.o.

Glavna dejavnost

Proizvodnja električnih gospodinjskih naprav.

Leto ustanovitve

1991

Predstavitev podjetja

HYLA - sistem za čiščenje zraka in prostorov. HYLA odstrani droben prah, alergene, pršice in očisti ter odišavi zrak v prostoru. Osveži prostor, kar koristi vašemu zdravju in dobremu počutju.

HYLA omogoča: čiščenje zraka, sesanje, globinsko sesanje preprog in oblazinjenega pohištva, dezinfekcijo in mokro čiščenje,...

HYLA GST - tehnologija vodnega filtra, ki temelji na osupljivem naravnem pojavu – gejzirju. Zrak skupaj s prašnimi delci ustvari navzgor, proti separatorju, usmerjen tok vode – HYLA gejzir. Na ta način se s pomočjo separatorja prašni delci ujamejo v vodo, kar zagotavlja učinkovito čiščenje zraka in prostorov.

Edinstven samočistilni separator na svetu, je patentno zaščitena tehnična rešitev, ki omogoča vrhunsko delovanje HYLE. Pri hitrosti 25.000 vrtljajev na minuto, se s pomočjo separatorja in centrifugalne sile, v vodo ujamejo tudi najmanjši delci umazanije in finega prahu - HYLA tako v prostor vrne več kot 99% čist zrak.

Vse to omogoča HYLA z delovanjem centrifugalnega separatorja, pri katerem ni potrebna zamenjava različnih filtrov ali vzdrževanje le-teh, temveč umazano vodo preprosto odlijemo.

Število zaposlenih

20 - 49

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Pisarna v Kranju potrebuje večje število Komercialistov za trženje po Sloveniji (m/ž).


Iščemo komunikativne ljudi, za trženje vrhunskih izdelkov - predvsem v popoldanskem času. Naučili se boste uspešne prodaje.

Pričakujemo

Pričakujemo:

  • pogoj sta vozniški izpit B kategorije in lasten prevoz.

Ponujamo

Ponujamo:

  • zaposlitev za določen čas,

  • 1-mesečno poskusno delo.

Mesečno plačilo:

900 - 1200 € bruto + stimulacije, nagrade.

HYLA d.o.o.