Mesar - prodajalec m/ž

Objavljeno: 29.11.2016 Kraj dela: Interspar Europark, Maribor

Spar Slovenija d.o.o.

Spar temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti tako do svojih kupcev kot tudi do svojih zaposlenih. Tako smo zrasli v veliko in uspešno podjetje z varno prihodnostjo. Naša vizija temelji na izkušnjah in znanju, imamo jasen pogled v jutri. Iščemo sodelavce, s katerimi bo Spar tudi v prihodnje kos izzivu biti vedno najboljši.

Za delo v megamarketu Interspar Europark, Maribor iščemo: Mesarja - prodajalca (m/ž)

Več o podjetju

Spar Slovenija d.o.o.

Glavna dejavnost

Spar temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti tako do svojih kupcev kot tudi do svojih zaposlenih. Tako smo zrasli v veliko in uspešno podjetje z varno prihodnostjo. Naša vizija temelji na izkušnjah in znanju, imamo jasen pogled v jutri. Iščemo sodelavce, s katerimi bo Spar tudi v prihodnje kos izzivu biti vedno najboljši.

Naslov podjetja:
Letališka 26
1000 Ljubljana

Leto ustanovitve

1992

Predstavitev podjetja

SPAR je leta 1932 na Nizozemskem ustanovil Adriaan van Well kot verigo trgovcev, ki so se združili pod imenom DeSpar – kratico za rek »Skupno delovanje vsem prinaša korist«. Za simbol si je izbral jelko, ki se v nizozemščini imenuje SPAR. Konec 40. let se je koncept Spar pričel hitro širiti po vsej Evropi in svetu, Sparove trgovine pa vas danes pričakujejo že na skoraj vseh celinah sveta: v Evropi, Afriki, Južni Ameriki, Avstraliji in na Daljnem Vzhodu.

Prva trgovina Spar je v Ljubljani odprla svoja vrata prav v času osamosvajanja Slovenije. Od tedaj je minilo že 20 let in v tem času je Spar Slovenija neprestano širil svojo trgovinsko mrežo in ponudbo. Spar Slovenija je ugledno podjetje in eden izmed ključnih trgovcev v Sloveniji, prepoznavno po široki paleti kakovostnih izdelkov in storitev ter ugodnih cenah. V podjetju Spar so oblikovali tri različne tipe trgovin: supermarket Spar, hipermarket Spar in megamarket Spar. Konec decembra 2010 je bilo v Sloveniji odprtih že skupaj 82 poslovalnic Spar Slovenija, od tega 70 trgovin Spar in 12 megamarketov Interspar. Spremljevalec bogate trgovinske ponudbe megamarketov Interspar pa so tudi sodobno urejene samopostrežne Restavracije Interspar, ki jih je 10. Spar Slovenija namerava mrežo svojih trgovin in restavracij širiti še naprej, kakor tudi prenavljati že obstoječe trgovine in nakupovalne centre.

Podjetje uresničuje tudi pomembne strateške projekte, med katere sodi lastna pekarna Spar ter eden izmed najsodobnejših distribucijskih centrov v Sloveniji. Njihova politika temelji na čim višji kakovosti izdelkov za sprejemljivo ceno. Uspešno razvijajo izdelke lastne trgovinske znamke Spar, ki v celoti izpopolnjujejo visoka merila kakovosti in cenovne ustreznosti.

Ob hitrem razvoju organizacije v Sparu Slovenija stalno vlagajo tudi v znanje, razvoj in osebno rast zaposlenih. Konec decembra 2010 je bilo v Spar Slovenija zaposlenih že preko 4200 ljudi, kar ga uvršča med največje delodajalce v Sloveniji.

Več o podjetju: http://www.spar.si

Število zaposlenih

nad 500

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

 • strežbo kupcev za pultom

 • naročanje in vračanje ustreznih količin mesa in mesnih izdelkov

 • pripravo mesa za prodajo

 • skrb za ustrezen izgled in kvaliteto razstavljenega blaga

Pričakujemo

Pričakujemo:

 • IV. stopnjo izobrazbe živilske ali druge ustrezne smeri

 • zaželene izkušnje na podobnih delovnih mestih

 • veselje do dela z ljudmi

 • komunikativnost

Ponujamo

Ponujamo:

 • delo v sodobno opremljeni poslovalnici

 • prijetno delovno okolje

 • zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas

 • plačevanje dodatnega pokojninskega zavarovanja

 • zaposlitev v velikem in uspešnem mednarodnem podjetju