Pralec m/ž

Objavljeno: 24.10.2017 Kraj dela: Grosuplje

Avtotransporti Kastelec, Kastelec Lado s.p.

Glavna dejavnost podjetja Avtotransporti Kastelec iz Grosuplja so prevozi avtomobilov. Zavedamo se pomembnosti kakovostnih in hitrih prevozov ter upoštevamo potrebe in želje strank.

Zaradi vse večjih potreb po dobri organizaciji in vse bolj raznolikih želja naših strank se je dejavnost podjetja v zadnjih letih razširila tudi na druga področja.

Več o podjetju

Avtotransporti Kastelec, Kastelec Lado s.p.

Glavna dejavnost

Cestni tovorni promet in selitvena dejavnost.

Naslov podjetja:
Adamičeva cesta 57
1290 Grosuplje

Leto ustanovitve

1992

Predstavitev podjetja

"Korenine podjetja Avtotransporti Kastelec segajo v leto 1979, ko sem kot samostojni podjetnik k hiši pripeljal prvi kamion, od mene starejši pet let", se spominja lastnik podjetja Lado Kastelec. "Ukvarjal sem se predvsem s prevozi razsutega tovora, žitaric in cementa. Leta 1988 sem zaposlil prvega voznika. Dve leti pozneje se je ponudila odlična priložnost za prevoz avtomobilov. Bil sem med prvimi. Stranke so mi zaupale, pri delu sem spoštoval načelo strokovnosti in kakovosti."

S trudom in trdim delom so prvemu tovornjaku kmalu sledili novi, odpirala so se nova delovna mesta, zdaj nas je več kot sto.

Glavna dejavnost podjetja so prevozi avtomobilov, zato je leta 1994 dobilo naziv "AvtoTransporti Kastelec, Kastelec Lado s.p." Sedež podjetja je v Grosupljem na Adamičevi 57. Zaradi vse večjih potreb po dobri organizaciji in vse bolj raznolikih želja naših strank se je dejavnost podjetja v zadnjih letih razširila na druga področja, kot so: carinsko skladišče, parkirno servisni center za pripravo vozil pred prodajo in razgradnja izrabljenih motornih vozil

"Pot do danes ni bila lahka, na njej je bilo veliko ovir, toda želja po uspehu in boljšem življenju je bila močnejša; kot nevidna vez me je potegnila za sabo", pravi Lado Kastelec.

Število zaposlenih

150 -199

Cilji in usmeritve

V našem podjetju se zavedamo pomembnosti kakovostnih in hitrih prevozov ter upoštevamo potrebe in želje strank. V času globalizacije in sodobnih komunikacijskih sredstev je še kako pomemben hiter odziv na naročila naših cenjenih strank. Zato smo pri logistiki uvedli sodoben pripomoček - sistem GPS. Naša vozila tako ves čas nadzorujemo, tako smo še bolj konkurenčni in izboljšujemo rezultate. Seveda organizacija tako kompleksnih prevozov ne bi bila možna brez visoko strokovno usposobljenih uslužbencev, ki področje logistike neprestano nadgrajujejo z novimi zamislimi.

Storitve ali proizvodi

- Prevoz vozil.
- Razgradnja izrabljenih motornih vozil (IMV).
- Carinsko skladišče.
- Parkirno servisni center za pripravo vozil pred prodajo
- itd.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

  • delo v avtopralnici

  • strojno in ročno pranje vozil

  • vodenje potrebnih evidenc

  • opravljanje drugih del v delavnici

  • skrb in odgovornost za objekte in naprave ter urejenost delovnega okolja

Pričakujemo

Pričakujemo:

  • zahtevana poklicna strokovna izobrazba: končana poklicna šola


Prednost imajo delavci z izkušnjami. 

Ponujamo

Ponujamo:

  • zaposlitev za polni delovni čas s poskusno dobo

  • delo je deljeno na dopoldne/popoldne