Razvijalec v okolju Microsoft .NET m/ž

Objavljeno: 08.06.2017 Kraj dela: Ljubljana

CREA d.o.o.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Razvoj naprednih, zanimivih, zahtevnih in varnih spletnih in drugih rešitev na področju e-poslovanja in upravljanja poslovnih procesov (BPM, workflow) v okolju Microsoft.NET.


Ponujamo zanimivo delo v prijetnem delovnem okolju v izkušeni razvojni ekipi z uvajanjem v sodobne tehnologije računalniške varnosti, elektronskega poslovanja in upravljanja poslovnih procesov.

Pričakujemo

Zahtevana izobrazba:

VI/1., VI/2., VII.

Pričakujemo:

Pomembnejši od trenutnega tehničnega znanja so veselje in želja po načrtovanju in razvijanju programskih rešitev, sposobnost učenja ter čut za skupinsko delo.


Prednost imajo kandidati,  • ki so vešči načrtovanja in programiranja uporabniških aplikacij, objektnega usmerjenega razvoja,

  • že poznajo Microsoftova razvojna orodja (Visual Studio.NET), programske jezike (C#, Delphi), razvoj spletnih rešitev (ASP.NET, XML, jQuery, MVC, AJAX, SignalR, HTML, JScript, CSS, ActiveX), načrtovanje in izvedbo podatkovnih zbirk (npr. SQL Server, Microsoft Reporting Services, Oracle, idr.) in

  • varovalne mehanizme (digitalna potrdila, elektronski podpis, šifriranje, pametne kartice).

Ponujamo

Ponujamo:

Redno delovno razmerje za nedoločen čas s 6 mesečnim poskusnim delom ali pogodbeno delo ali delo preko študentskega servisa.


Ponujamo dobro plačilo za dobro opravljeno delo in veliko možnosti za strokovno izpopolnjevanje.