Samostojni obdelovalec kovin m/ž

Objavljeno: 17.10.2016 Kraj dela: Jesenice na Dolenjskem

Form tehnik d.o.o.

Form Tehnik d.o.o. je dobro stoječe podjetje, ki izdeluje orodja in izdelke iz brizgane plastike. Visoka kakovost, zanesljivost in inovativnost so naše vrednote. Na mednarodnem trgu nudimo razvoj, konstrukcijo in izdelavo orodij za brizganje plastike visokega kalibra.

V svoj kolektiv vabimo Samostojnega obdelovalca kovin (m/ž).

Več o podjetju

Form tehnik d.o.o.

Glavna dejavnost

Proizvodnja plastičnih izdelkov.

Leto ustanovitve

1980

Predstavitev podjetja

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1980, kot proizvajalec izdelkov iz brizgane plastike in izdelovalec orodij. Delovalo je predvsem na domačem trgu. Od leta 1993 pa deluje večinoma na mednarodnem trgu kot znano izvozno podjetje, priznano tudi na trgih zahodne in srednje Evrope.

Sedaj smo proizvodno podjetje, specializirano za brizganje tehnično kompleksnih plastičnih izdelkov in komponent za avtomobilsko, in elektro industrijo, izdelke za gradbeništvo, in različno embalažo za farmacevtsko, kozmetično in kemijsko industrijo. Tem industrijam nudimo tudi razvoj izdelkov, izdelavo in vzdrževanje orodij za brizganje.

Znanje, inovativnost, fleksibilnost, kvaliteta in konkurenčnost rezultirajo, večletno sodelovanje z znanimi Evropskimi kupci, katerim nudimo širok spekter storitev, od razvoja do končnega produkta. Naše dolgoletne izkušnje, moderna tehnologija in visoko kvalificiran strokovni kader omogočajo, visoko raven in kakovost naših storitev in produktov.

Število zaposlenih

5 - 9

Poslanstvo in vizija

Poslanstvo:

Naše poslanstvo je biti prioriteten partner za brizganje kompleksnih plastičnih izdelkov in komponent za avtomobilsko industrijo in embalažo za farmacijo in kozmetiko, v srednji Evropi.

Vizija:

Visoko pozicijo želimo doseči skozi rast, uvajanje novih tehnologij in razširitve spektra izkušenj na medicinske izdelke in komponente. To želimo doseči skozi dolgoletna partnerstva z našimi strankami, katerim želimo ponuditi ključne rešitve od dizajna izdelka, konstrukcije in izdelave orodij in končne serijske proizvodnje.

Storitve ali proizvodi

Brizganje plastike:

Brizgamo plastične izdelke in sestavne dele za širok spekter različnih industrij:

- Embalaža (farmacija, kozmetična in kemična industrija).
- Farmacevtsko in kozmetično industrijo.
- Avtomobilska industrija.
- Elektro industrija.
- Gradbeništvo.
- Bela tehnika.
- Široko porabo.
- Orodja.

V naši orodjarni nudimo:

- Orodja za brizganje plastike.
- Prototipe.
- Specialne izdelke podizvajalcev.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:


  • delo na klasičnih in CNC strojih za struženje, erodiranje, rezkanje, brušenje.Pričakujemo

Pričakujemo:

  • da imate strokovno izobrazbo strojno - kovinarske smeri,

  • da imate delovne izkušnje na področju oblikovanja kovin (orodjarstvo, erodiranje, struženje),

  • da poznate delo na CNC strojih - posluževanje, programiranje,

  • da znate brati načrte in tehnološko dokumentacijo,

  • da ste tehnično naravnani, urejeni, samostojni pri delu, natančni, delovni.

Ponujamo

Ponujamo:

Ponujamo vam takojšnjo zaposlitev v hitrorastočem podjetju in urejenem delovnem okolju. Form Tehnik je bil ustanovljen leta 1993 in od takrat uspešno zadovoljuje potrebe naročnikov v tujini.


V letošnjem letu smo se preselili v novo 2.500 m2 veliko halo, hkrati smo investirali tudi v dodatne proizvodnje kapacitete. Naš cilj je postati eden po pomembnejših proizvajalcev najzahtevnejših orodij za serijsko proizvodnjo plastičnih izdelkov. Več na www.formtehnik.si

Form tehnik d.o.o.