Zavarovalni zastopnik m/ž

Objavljeno: 22.11.2016 Kraj dela: Več regij po Sloveniji

Primit d.o.o.

Smo podjetje s sedežem v WTC na Dunajski 156 v Ljubljani in s pisarnami v Celju in Brežicah, ki že 24 let deluje na Slovenskem zavarovalniškem trgu. Po dopustih bomo intenzivno zaposlovali nove kadre.

Več o podjetju

Primit d.o.o.

Glavna dejavnost

Dejavnost zavarovalniških agentov in skupaj s partnerji trženje zlata in valutnega trgovanja.

Leto ustanovitve

1993

Predstavitev podjetja

PRIMIT, podjetje za zavarovalne posle d.o.o., je bilo ustanovljeno 22.1.1993 pod številko SRG 10240/92 na sodišču v Ljubljani z matično številko 5699096 ter davčno številko SI96064340.
Ustanovitveni kapital znaša 64.856,47 EUR. Usklajeno je tudi z novim Zakonom o zavarovalništvu (UL RS, št.13/00 in 91/00).
Ime Primit je sestavljeno iz dveh besed, in sicer iz besede "Prima", kot se je nekoč imenovala Grawe zavarovalnica d.d., in iz nemške besede "mit", ki pomeni "z"; torej Primamit, skrajšano v Primit.
Dejavnost podjetja je zastopanje zavarovalnic pri sklepanju življenjskih, nezgodnih in premoženjskih zavarovanj, predvsem Grawe zavarovalnice d.d.
Sedež podjetja je v Ljubljani na Dunajski 156, WTC, 2. nadstropje, ima pa še dve poslovni enoti: v Celju Na Lavi 7 in v Brežicah na Cesti prvih borcev 11. Spada med največja tovrstna podjetja v Sloveniji z letnim prihodkom okoli 0,5 mio EUR.
Ustanovitelj in večinski lastnik podjetja je dr. Alojz Klaneček, ostali lastniki pa so: Zlata Stermecki, Asko Sakić, Srečko Lazanski, Srečko Zore, Tomaž Ernst, Sonja Turnšek in Albina Sedminek. S 1.1.2006 je postala solastnik podjetja tudi Grawe zavarovalnica d.d. Vsi lastniki razen zavarovalnice so v podjetju tudi zaposleni.
Primit vodijo sodelavci z dolgoletnimi izkušnjami na področju direktne prodaje in zavarovalništva. Direktor in predsednik skupščine je dr. Alojz Klaneček.

Število zaposlenih

5 - 9

Poslanstvo in vizija

Biti najboljše podjetje za prodajo zavarovalnih storitev.

Cilji in usmeritve

Zagotavljati zaposlenim dolgoročen stabilen zaslužek in tudi solastništvo v podjetju z udeležbo na dobičku.

Storitve ali proizvodi

Trženje zavarovalnih storitev in v sodelovanju s partnerji tudi zlata in valutnega trgovanja.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Si želite dela v pisarni (priprava na delo, izobraževanje) in pri bodočih zavarovancih? V začetnem obdobju bo vaš mentor tako na terenu kot v pisarni vedno prisoten. Kasneje boste delali samostojno, še vedno pa v tesnem sodelovanju z mentorjem in ostalimi sodelavci podjetja.


Glavna naloga kandidata bo prezentiranje zavarovalnih produktov.

Delovni čas:
po dogovoru

Pričakujemo

Zahtevane delovne izkušnje:

0 - 1 leto

Pričakujemo:

  • sodelavce, ki so ambiciozni!


Pričakujemo, da se bo novi sodelavec vklopil v kolektiv, da bo kazal željo po uspehu in rasti in si prizadeval za dosego ciljev, ki si jih bo sam postavil. S takim odnosom do dela uspeh ne bo izostal.

Ponujamo

Ponujamo:

Na zavarovalnem trgu v Sloveniji delujemo 24 let, zato smo stabilno podjetje z veliko znanja in izkušenj, ki so za novega sodelavca, ki pride v kolektiv, zelo dobrodošle.


Kraj dela: Ljubljana, Domžale, Celje, Šentjur, Velenje, Rogaška Slatina, Brežice, Bizeljsko, Dobova, Krško, Sevnica, Kisovec, Trbovlje, Zagorje.

Oblika zaposlitve ali sodelovanja:

pogodbeno delo

Mesečno plačilo:

700 - 900 € bruto