Karierni sejem - Sejem poklicev in izobraževanja 2023

V mesecu novembru 2023 bo v Mariboru spet zaživel 8. Karierni sejem - sejem poklicev in izobraževanja pod že prepoznavnim sloganom »Vesolje priložnosti«.

Z namenom olajšanja izbire prave šole in poklica ob koncu osnovne ali srednje šole, vas Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor in Štajerska gospodarska zbornica Maribor v partnerstvu z Mestno občino Maribor, Zavodom RS za zaposlovanje (Območna služba Maribor), Univerzo v Mariboru, Fundacijo za izboljšanje zaposlitvenih možnosti Prizma ter Mladinskim kulturnim centrom Maribor, vabi na 8. Karierni sejem - sejem poklicev in izobraževanja. Dogodek je namenjen osnovnošolcem, dijakom, staršem, skrbnikom, učiteljem in strokovnim delavcem, ki so vključeni v programe karierne orientacije mladih.

Prihodnje generacije učencev, dijakov in bodočih študentov prepričajte kako in zakaj bi morali izbrati sodelovanje z vami za njihovo prihodnjo karierno pot. Imate edinstveno priložnost, da mladim predstavite širok spekter zaposlitvenih možnosti, praks, kadrovskega štipendiranja in še več.

Vaša prisotnost bo omogočila, da jih spodbudite k aktivni vključitvi v svet dela, prav tako jim boste na ta način pomagali pri razvoju ključnih kompetenc, ki jih potrebujejo za uspešno karierno pot.

Karierni sejem 202311

Več si lahko preberete na povezavi

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.