KADROVSKI IZZIVI 2024 Vpliv umetne inteligence (UI) na delovna mesta, na delo v HRM ter na naše odnose

Spreminjajoče se okolje, umetna inteligenca in prihodnost skrbi za zaposlene. Pridružite se nam pri oblikovanju prihodnost HR upravljanja.

V svetu upravljanja s človeškimi viri (HR) se vsako leto pojavljajo novi in večji izzivi. HR timi prevzemajo vedno večjo odgovornost za usklajevanje projektov in skrb za zaposlene, ki so ključni vir vsakega delodajalca pri učinkovitem in uspešnem opravljanju dela. Želimo izpeljati projekte brezhibno in v najkrajšem možnem času, vendar se včasih tako osredotočimo na delo, da pozabimo nase in na svoje lastne prioritete.

V tem hitro spreminjajočem se poslovnem okolju, kjer inovacije in tehnološki napredek nenehno postavljajo nove zahteve, je vprašanje, ali bo umetna inteligenca (UI) odvzela človeško noto na področju upravljanja s kadri.Kadrovski izzivi banner 768x480

To srečanje omogoča izmenjavo izkušenj, navezovanje stikov, ustvarjanje novih poznanstev in širjenje poslovnih priložnosti. Zato vas vabimo, da si rezervirate termin in se nam pridružite na tem edinstvenem dogodku, kjer bomo skupaj oblikovali prihodnost HRM.

Več o dogodku in prijavi si lahko ogledate na povezavi

Vir: Forum Media | Naše znanje za vaš uspeh (forum-media.si)

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.