Pridobite osnovni certifikat Družini prijazno podjetje

Če si v vaši organizaciji v letu 2012 želite pridobiti osnovni certifikat Družini prijazno podjetje, pa si tega morda ne morete privoščiti, je naslednja priložnost kot nalašč za vas. Ekvilib Inštitut je namreč objavil Javni poziv za sofinanciranje postopka pridobitve osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje iz sredstev Evropskega socialnega sklada.

Sofinanciranje bo omogočeno prvim 40 prijaviteljem, ki se bodo s popolno dokumentacijo prijavili na javni poziv ter bodo izpolnjevali vse pogoje za prijavo in sofinanciranje postopka. Celotna razpisna dokumentacija je objavljena na spletni strani certifikata.

Prijavitelji se lahko vključijo v postopek pridobitve osnovnega certifikata Družini prijazno podjetje od 26. 1. 2012 dalje, višina sofinanciranja stroška pridobitve osnovnega certifikata pa je 80 odstotkov celotnega stroška pridobitve osnovnega certifikata.

Za vse zainteresirane organizacije bo potekal tudi informativni dan, ki bo 15. 2. 2012 v Ljubljani v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije (Dimičeva 13, Dvorana G) ob 9. uri. Udeležbo lahko potrdite na e-naslov petra@ekvilib.org ali na telefonski številki 01/430 37 51.

Vir: Ekvilib Inštitut

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.