Si želite uresničiti svojo podjetniško idejo?

Imate odlično idejo, vendar nimate zagonskega kapitala? Sedaj imate priložnost, da financiranje za svoj posel poiščete na nekoliko drugačen način: v resničnostni oddaji Dragons'' Den ali po naše Dober posel. Oddaja bo na televiziji na ogled v jeseni, prijave najbolj inovativnih idej pa organizatorji sprejemajo že sedaj!

Oddaja, ki bo pri nas znana kot Dober posel, je v tujini že uveljavljena in je številnim ambicioznim in ustvarjalnim posameznikom v Veliki Britaniji, Kanadi, ZDA in mnogih drugih državah pomagala do potrebnega zagonskega kapitala. Resničnostna oddaja namreč združuje ustvarjalne in podjetne posameznike, ki želijo svojo idejo uporabiti za začetek uspešnega podjetja, ter na drugi strani naložbenike oziroma investitorje, ki nenehno iščejo dobre poslovne priložnosti.

Za sodelovanje v oddaji se lahko prijavite, če ste šele na začetku svoje podjetniške poti, pa tudi v primeru, da ste prve korake že naredili. Za sodelovanje v oddaji Dober posel se namreč lahko prijavijo tako tisti, ki svoj posel šele uvajajo, kot tudi tisti, ki že imajo vpeljano podjetje, pa razmišljajo o širitvi na nova področja, večjem obsegu poslovanja ali širitvi na nove trge.

In kako lahko svoje sanje uresničite vi? V juniju in juliju potekajo izbori podjetniških idej, kjer se pred investitorji lahko predstavite tudi vi. Za prijavo svoje ideje izpolnite ta obrazec ali pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 26 30.

Pridobivanje zagonskega kapitala za svoje podjetje preko televizijske oddaje je pri nas nekaj povsem novega, a vendar vam bo morda ravno ta taktika pomagala uresničiti vaše sanje. Ne pozabite, da morate biti dandanes za uspešen preboj na trg polni inovativnih idej in svežih pristopov, zato nikar ne spreglejte nobene priložnosti.



Vir: Dragons'' Den