Trguj z energenti – v GEN-I [S pravo energijo soustvarjamo zeleno prihodnost]

Si želiš, da bi bilo tvoje delo dinamično, zanimivo, vsak dan polno izzivov, v osnovi pa izhajajoče iz konkretnih ciljev in želenih rezultatov?

Si želiš, da bi bilo tvoje delo dinamično, zanimivo, vsak dan polno izzivov, v osnovi pa izhajajočeiz konkretnih ciljev in želenih rezultatov? Želiš spoznati zakonitosti trgovanja z energenti in se na tem področju dolgoročno razvijati? Če poleg tega uživaš tudi v spremljanju globalnih novic in trgov, si preberi več o področju trgovanja in delu trgovca z energenti ter se pridruži ekipi GEN-I. 

Trgovanje je eden izmed stebrov družbe GEN-I, ki je prisotna v 22 državah in trenutno obvladuje še 16 hčerinskih družb, kar jo uvršča med vodilna evropska podjetja v elektroenergetski panogi. Trgovanje je močno prepleteno z napredno analitiko in inovativnimi analitičnimi orodji, ki jih v GEN-I vseskozi razvijajo in nadgrajujejo. Da je trgovanje v GEN-I tako uspešno, gre zasluga odgovornemu in profesionalnemu pristopu, v ozadju tega pa sta znanje in poglobljeno razumevanje energetskega trga. In vse to postavlja GEN-I v sam vrh najzanesljivejših in najprodornejših trgovcev tako v Sloveniji kot tudi širše.

3 zanimiva dejstva o delu trgovca v GEN-I:

  • Verjetnost, statistika in teorija iger predstavljajo pomemben del vrednotenja trgovalnih strategij.
  • Moto njihovih trgovcev je: »Edina gotova stvar je verjetnost.«
  • Trg je vse bolj povezan in globalen in na cene vplivajo geopolitične, ekonomske in vremenske spremenljivke, ki jih trgovci v GEN-I s pomočjo analitikov dnevno spremljajo.

gen ii

»Trading je ena redkih praks, kjer je potrditev tvojega dela takojšnja. Vsako sekundo lahko spremljaš svoj profit&loss in s tem donosnost svojih odločitev.« - Mark Puh, čezmejni trgovec

Več o vsakdanjiku trgovca Marka si lahko prebereš tukaj.

Trgovanje je dejavnost, ki sloni na emocijah, verjetnosti in nepopolnih informacijah, v GEN-I pa radi poudarijo, da je kljub temu veliko njihovih odločitev podprtih s podatki. Trgovci dnevno sodelujejo z analitiko in se ukvarjajo s tem, da iz velike množice podatkov preko raznolikih modelov pravočasno izluščijo tiste prave informacije, ki so jim v pomoč pri postavljanju strategij in odločanju.

Preberi si več o področju trgovanja in se prijavi na delovno mesto trgovca z energenti ali se vpiši v bazo kandidatov GEN-I. 

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.