𝐎𝐩𝐭𝐢𝐮𝐬 𝐇𝐑 𝐳𝐚𝐣𝐭𝐫𝐤 "Kako optimizirati stroške in ob tem ohraniti trdnost organizacije?

Pridružite se nam na dogodku "Optius HR poslovni zajtrk: Kako optimizirati stroške in ob tem ohraniti trdnost organizacije?"! Razkrili bomo najnovejše strategije in nasvete za uspešno upravljanje stroškov v HR, ki bodo vaši organizaciji omogočili ohranjanje trdnosti in konkurenčnosti.

Za vse tiste, ki vam je v vaših organizacijah zaupana skrb za zaposlene.

📣 𝐍𝐀𝐏𝐎𝐕𝐄𝐃𝐔𝐉𝐄𝐌𝐎!
Z veseljem napovedujemo naš tradicionalen 𝐎𝐩𝐭𝐢𝐮𝐬 𝐇𝐑 𝐳𝐚𝐣𝐭𝐫𝐤 z naslovom "Kako optimizirati stroške in ob tem ohraniti trdnost organizacije?

📅 16. november 2023, med 8.00 – 12.30 uro
📍 Kristalna palača, Ljubljana

Cena: BREZPLAČNO

Pridružite se nam, da skupaj odkrijemo in delimo najboljše HR prakse za učinkovito upravljanje stroškov, ne da bi pri tem ogrozili stabilnost vaše organizacije. Z nami bodo izkušeni gostje/govorci (tudi iz HR področja), kjer boste iz prve roke izvedeli kako optimizirati stroške dela in ob tem ohraniti talente, ključna znanja, lojalnost in motivacijo v podjetju. Manjkalo ne bo tudi priložnosti za druženje.

HR zajtrk 2023 PROGRAM + gostje 002

Rezervirajte si termin in se prijavite na dogodek, saj je število mest omejeno ➡https://lnkd.in/efNse2DY

Več informacij o samem dogodku sledi v kratkem.

V kolikor želite biti obveščeni o prihajajočih dogodkih in novih projektih, ki jih pripravljamo za leto 2024 vas vabimo, da se prijavite na prejemanje HR novičk. ➡ https://lnkd.in/e7ZuDZi

Želite biti na tekočem o prostih delovnih mestih, na svoj e-naslov?
Brezplačni E-informator vam to omogoča.