Kuhar m/ž

Objavljeno: 29.11.2016 Kraj dela: Terme Zreče

Unior d.d.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

  • pripravljanje zahtevnejših jedi in jedi po naročilu, po potrebi pred gostom,

  • sooblikovanje kulinarične ponudbe,

  • izvajanje HACCP sistema ter dobre proizvodne in higienske prakse (GMP),

  • spremljanje razvoja stroke, prenos znanja ter uvajanje novosti na svojem delovnem področju,

  • zagotavljanje osebne urejenosti ter čistoče in urejenosti delovnega okolja in delovnih sredstev,

  • vodenje in vzdrževanje potrebnih evidenc, zapisov ter poročil,

  • izvajanje drugih del po navodilih nadrejenega, ki so v skladu s strokovno usposobljenostjo in so sestavni del delovnega procesa ter internimi akti.


Pristojnosti in odgovornosti:



  • za izvajanje nalog v skladu z zakonodajo, akti, standardi in navodili,

  • za skrbno, gospodarno in strokovno ravnanje z materiali, delovnimi sredstvi in opremo,

  • za varnost in zdravje pri delu, varstvo pred požarom in varstvo okolja.

Pričakujemo

Pričakujemo:

  • poklicna šola - gostinske smeri,

  • 1 leto delovnih izkušenj kot samostojni kuhar,

  • dodatna znanja s področja gastronomije,

  • osnovno sporazumevanje v dveh tujih jezikih

  • neenakomerno razporejen  delovni čas.


Poleg  formalnih pogojev  od kandidatov pričakujemo tudi naslednje  kompetence:



  • resnost, zanesljivost, poštenost, urejenost in natančnost,

  • zanimanje za učenje in spoznavanje novih trendov v gostinstvu.

Ponujamo

Ponujamo:

  • pogodbo za nedoločen čas s 2-mesečno poskusno dobo,

  • redno plačilo,

  • delo v lepem okolju in prijetnem kolektivu,

  • razgiban delovnik,

  • učenje in pridobivanje izkušenj.