Programer – razvijalec SW / HW za elektroniko v pogonskih BLDC (EC) motorjih - m/ž

Objavljeno: 25.08.2017 Kraj dela: Okolica Ljubljane

Trescon d.o.o.

Naš naročnik je uspešno mednarodno proizvodno podjetje, ki ima v Sloveniji aplikativni velikoserijski razvojni center za pogonske motorje npr. za belo tehniko. V oddelek razvoja vabimo specialista s področja elektrotehnike, ki bo skrbel za aplikativni razvoj elektronike elektromotorjev. Ker podjetje postaja regionalni kompetenčni center, bo v treh letih priložnost za inovativni razvoj v smeri pametnih motorjev in novih produktov ter vodenje manjšega teama.

5472 – Programer – razvijalec SW / HW za elektroniko v pogonskih BLDC (EC) motorjih (m/ž) 

Vrhunsko mednarodno proizvodno podjetje, pol ure južno od Ljubljane.

Več o podjetju

Trescon d.o.o.

Glavna dejavnost

Iskanje, izbor in razvoj kadrov.Naslov podjetja:


Vodnikovi cesti 211


1000 Ljubljana

Leto ustanovitve

2005

Predstavitev podjetja

Smo mednarodno podjetje, aktivno na področju širše regije (Hrvaška, Srbija, Bosna, Makedonija) in globalno preko verige CFR Global Executive Search s tradicijo na področju iskanja, izbora in razvoja kadrov ter organizacije v podjetjih. Nudimo strokovnost, profesionalnost, žar za naš posel in posel naših naročnikov ter iskren odnos z naročniki in kandidati. Kot del skupine CFR Global Executive Search nudimo headhunting rešitve po svetu, pri čemer lahko projekte vodimo iz Slovenije ali pa izberete naše partnerje v tujini.

Število zaposlenih

2 - 4

Poslanstvo in vizija

Vizija:

Biti na področju iskanja, izbora in razvoja kadrov ter organizacije v podjetjih po naravnanosti k iskanju prvovrstnih rešitev za naše partnerje eno vodilnih podjetij na slovenskem trgu. Zagotavljati rešitve slovenskim podjetjem v Sloveniji, širši regiji (Hrvaška, Srbija, Bosna, Makedonija) in tudi globalno ter hkrati nuditi celovite storitve tujim podjetjem v Sloveniji in regiji.

Vaš najljubši partner, ki mu zaupate zaradi strokovnosti in vrednot, ki ga vodijo pri delu.

Poslanstvo:


Aktivno, s pomočjo mednarodno preizkušenega pristopa ter know-how-a in razumevanja delovanja podjetij in ljudi v našem prostoru poskrbeti, da se na trgu na profesionalen način srečata ustrezni delodajalec in ustrezni delojemalec. 

Prispevati k boljši organizaciji in komunikaciji v podjetjih. Z delom na strokovno zanimivih projektih in kontinuiranim izobraževanjem omogočiti lastnim zaposlenim osebno in strokovno rast in razvoj. Skrbeti za dolgoročno dobičkonosno poslovanje podjetja, ki nosi obresti na vloženi finančni, časovni in emocionalni kapital lastnikov.

Storitve ali proizvodi

- iskanje kadrov (oglaševanje, lastna baza iskalcev, head-hunting, itd.),
- izbor kadrov (grobi predizbor, globinski intervjuji, testiranja, itd.),
- razvoj kadrov (nagrajevanje zaposlenih, komuniciranje in odnosi v podjetju, seminarji in delavnice, itd.) in
- kadrovsko svetovanje.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

 • Poslanstvo tega delovnega mesta je kratkoročna podpora močnemu lokalnemu aplikativnemu razvojnemu oddelku pri rešitvah in prenosu področja iz Nemčije.

 • V sklopu aplikativnega razvoja BLDC (EC) elektromotorjev je potrebno elektroniko optimirati za delovanje v zahtevani obratovalni točki pri zahtevanih obratovalnih pogojih.

 • V ta namen je potrebno preprogramirati mikrokontroler ter dimenzionirati močnostni del elektronike. Sledijo funkcionalni testi in spremembe v dokumentaciji.

 • Pri iskanju rešitev imate seveda tudi ključno vlogo pri ceni izbranih komponent in torej vpliv na lastno ceno izdelka, znižanje vibracij in hrupa, nižje vrednosti elektromagnetnega sevanja, kar močno vpliva na konkurenčnost podjetja.

 • Vaša konstantna naloga bo analiza rešitev konkurence in alternativ, ki jih prinašajo nove tehnologije.

 • V dnevnem kontaktu boste s proizvodnjo, kjer boste kot vodja projekta poskušali ugotoviti, zakaj se je napaka pojavila, kako s teamom rešiti izziv.

 • Pomemben del vaših nalog bo izdelava tehničnih specifikacij, merilnih poročil, kompleksnih analiz…

 • Delovali boste v mednarodnih projektnih skupinah, sodelovali predvsem s centralo podjetja v Nemčiji, kjer bo potekalo tudi intenzivno daljše postopno uvajanje.

 • Pri tem boste imeli močno podporo vodje in ostalih v oddelku razvoja.

Pričakujemo

Pričakujemo:

 • Pričakujemo izkušnje na področju razvoja elektronike in napredna znanja s področij E-CAD okolja (npr Autodesk Eagle ali Altium Designer ipd.), programiranje v programskem jeziku C, idealno izkušnje v okolju LabView.

 • Prednost so izkušnje na področju Embedded System Development in poznavanje EMC direktive.

 • Pripravljenost za potovanja v tujino je ključno za sodelovanje v mednarodnih razvojnih projektih in v izobraževalnem procesu.

 • Če ste strokovnjak, ki ima zaključeno vsaj VI. stopnjo izobrazbe in 3 ali nekaj let več izkušenj na razvoju elektronike, če imate veselje do programiranja in povezovanja tega z inovativnimi tehnologijami, ste spretni v komunikaciji v angleščini, morda tudi nemščini in bi želeli vaše znanje še nadgraditi v tehnološko naprednem podjetju, ste vabljeni, da se prijavite.

Ponujamo

Ponujamo:

 • To je izjemna priložnost za vse, ki želijo prispevati v izjemno zdravem, v prihodnost usmerjenem podjetju in ki so pripravljeni izvedbeno delovati na aplikativnem razvoju, a videti priložnost, ki se odpira v prihodnosti.