Razvijalec Android aplikacij (m/ž)

Objavljeno: 05.01.2018 Kraj dela: Laško ali Ljubljana

I-Rose d.o.o.

Rdeča nit delovanja podjetja I-Rose d.o.o. je razvoj programske opreme. Zavedamo se, da so spremembe edina stalnica v poslovnem svetu, zato bogate izkušnje na področjih različnih IT projektov uspešno prenašamo v nove rešitve. Iz vodilnega ponudnika informatike na področju kulture se v sedanjem obdobju predvsem posvečamo gospodarstvu.

Imamo bogate kompetence na področju upravljanja poslovnih procesov in sredstev, analitike, svetovanja ter integracije.

Več o podjetju

I-Rose d.o.o.

Glavna dejavnost

Rdeča nit našega delovanja je razvoj programske opreme. Zavedamo se, da so spremembe edina stalnica v poslovnem svetu. Zato bogate izkušnje na področjih različnih IT projektov uspešno prenašamo v nove rešitve.

Dejavnost podjetja je:
• razvoj in trženje lastnega produkta na trgih EU,
• izvajanje storitev izvedbe informacijskih sistemov po naročilu.

Leto ustanovitve

1992

Predstavitev podjetja

Iz vodilnega ponudnika informatike na področju kulture se v sedanjem obdobju predvsem posvečamo gospodarstvu. Pridobivamo čedalje več kompetenc na področjih upravjanja poslovnih procesov in sredstrev, analitike, svetovanja ter integracije.

Število zaposlenih

10 - 19

Cilji in usmeritve

Pri najnovejših izdelkih vključujemo industrijske komponente (predvsem industrijska elektronika) v naše, do sedaj le programske rešitve.

Sledimo priporočilom ITIL in smo v postopku pridobivanja standarda ISO 9001. Z učinkovitim uporabljanjem informacij, prilagodljivostjo in hitro odzivnostjo si zagotavljamo konkurenčno prednost.

Vedno se veselimo novih izzivov in z nenehnim strokovnim izobraževanjem širimo obzorje tako sodelavcem, partnerjem in drugim cenjenim uporabnikom novih tehnologij.

Storitve ali proizvodi

STORITVE:

Stalno vlaganje v znanje, opremo in infrastrukturo vam omogočajo kvalitetno izvedbo storitev, ki jih nudimo. Sledenje najnovejšim tehnološkim trendom pa zagotavlja kompetentnost in konkurenčno prednost. Ponosni smo, da smo drugačni.

- RAZVOJ PROGRAMSKE OPREME

Izdelujemo programsko opremo po naročilu, projekte na ključ ter informacijske rešitve namenjene širokemu trgu. Razvoj programskih rešitev je naša glavna dejavnost.

- SVETOVANJE

Partnerjem nudimo tehnološko in z IT svetom povezano poslovno svetovanje. Visoko izobraženi in usposobljeni strokovnjaki so naša prednost in zagotovilo za odlično storitev.

- INTEGRACIJA

Naše integracijske storitve temeljijo na bogatih izkušnjah s področja EAI (Enterprise Application Integration), pridobljenem znanju in na podlagi izkušenj pripravljenih programskih orodij.

- OUTSOURCING

Zunanje izvajanje storitev opravljamo že vrsto let. Kompetence na tem področju potrjujejo številne reference sodelovanja z najuglednejšimi domačimi IT podjetji.

PROIZVODI:

- I-Track,
- I-Service in
- I-Agent.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

 • v dinamičen kolektiv vabimo ambiciozne kandidate, ki se želijo učiti in naučiti novih veščin, predvsem pa znanj povezanih z razvojem Android aplikacij,

 • postali boste del razvojne ekipe, ki razvija lasten produkt za uspešna slovenska in tuja podjetja.

Pričakujemo

Zahtevane delovne izkušnje:

0 - 1 leto

Pričakujemo:

Kandidati, ki se bodo prijavili na prosto delovno mesto, morajo izpolnjevati naslednje pogoje: • zaželena izobrazba: srednješolska izobrazba, visoka strokovna izobrazba / prva bolonjska stopnja ali univerzitetna izobrazba,

 • delovne izkušnje pomenijo prednost pri izbiri kandidata,

 • poznavanje programskega jezika Java; zaželeno JPA, Spring, osnove build management-a,

 • zahtevano znanje jezikov (angleški jezik - zelo dobro, nemški jezik - zaželen).

Ponujamo

Ponujamo:

 • zaposlitev za določen čas s poskusno dobo 6 mesecev,

 • možnost zaposlitve za nedoločen čas,

 • zaposlitev za polni delovni čas,

 • zaposleni imajo mirno in urejeno delovno okolje,

 • 3 - mesečno uvajanje v Laškem, nato delo v Laškem ali Ljubljani,

 • stimulativno plačilo.

Mesečno plačilo:

po dogovoru