Strokovnjak za razpise m/ž

Objavljeno: 05.10.2016 Kraj dela: Ljubljana

Bonamico d.o.o.

Bonamico d.o.o. je podjetje iz Ljubljane s pozitvivnim delovnim vzdušjem in dobrimi medsebojni odnosi. Ukvarjamo se s pridobivanjem subvencij in davčnih olajšav. Trenutno zaposlujemo 4 osebe, pisarna se nahaja na Kneza Koclja ulici v Ljubljani.

Več o podjetju

Bonamico d.o.o.

Glavna dejavnost

Bonamico d.o.o. je podjetje, ki za svoje stranke pridobiva mesečne subvencije in davčne olajšave.

Specifičen način dela se prične pri iskanju podatkov o podjetjih, ki izpolnjujejo pogoje za pridobivanje navedenih finančnih ugodnosti, nadaljuje se pri sklepanj posla s ciljnimi strankami in zaključi z administrativno logistiko pridobivana in uveljavljanja subvencij in davčnih olajšav.

Pisarna podjetja je v Ljubljani.

Leto ustanovitve

2000

Število zaposlenih

2 - 4

Storitve ali proizvodi

Finančno - pravno svetovanje.

O delovnem mestu

Iščemo dobrega strokovnjaka za razpise z večletnimi izkušnjami. Njegova naloga bo samostojno iskanje ustreznih razpisov za stranke, priprava in vodenje dokumentacije, komunikacija s strankami, ... Če torej obvladate področje razpisov, ste natančni, delovni, prilagodljivi, imate veselje do dela, nam pošljite vašo prijavo s fotografijo in CV-jem. Bodite nekadilec/ka s sprejemanjem zdravega načina življenja.


Pomembno: delovno razmerje bomo sklenili po preizkusnem obdobju, saj iščemo sodelavca za novo področje, zato bomo šele po določenem času vedeli točno kaj vam lahko ponudimo. Če imate kakšen poseben status, ga navedite. Status invalida je prednost.


Glede plačila: razen tajnice smo vsi plačani glede na uspešnost.

Zahtevana izobrazba: IV.

Mesečno plačilo: po dogovoru

Oblika zaposlitve ali sodelovanja: pogodbeno delo