Vodja inženiringa v hotelu InterContinental Ljubljana (m/ž)

Objavljeno: 13.09.2017 Kraj dela: Ljubljana

Bavarski stolp d.o.o.

Naša vloga v InterContinental® Hotels & Resorts je, da vnesemo glamur v mednarodna potovanja. Tukaj nastopite vi. Biti del prestižne hotelske verige InterContinental Hotels & Resorts z več kot 4800 hoteli v več kot 100 državah, to postane mnogo več od običajne zaposlitve.

Več o podjetju

Bavarski stolp d.o.o.

Opis delovnega mesta

Naloge in odgovornosti:

Za to vlogo iščemo osebo, ki je sposobna vodenja gradbenih in vzdrževalnih del v hotelu z namenom zagotavljanja varnosti in udobja hotelskih gostov ter zaposlenih, na način da je to v skladu z vsemi zakonskimi predpisi.

Pričakujemo

Pričakujemo:

Zahtevana znanja, spretnosti in izkušnje:  • visokošolska izobrazba oz nadaljnje poklicno usposabljanje s področja gradbeništva ali podobnega področja,

  • najmanj šest let izkušenj na področju gradbeništva ali vzdrževanja na nadzorni funkciji. Kandidati s predhodnimi hotelskimi izkušnjami imajo prednost,

  • certifikat oz. licenca, če je to predvideno z zakonom,

  • tekoče znanje angleščine, znanje drugih tujih jezikov je prednost.

Ponujamo

Ponujamo:

V zameno za trdo delo, lahko pričakujete primerno plačilo in vse prednosti, ki jih prinese dejstvo biti pod okriljem tako globalno uspešnega podjetja na področju gostinstva in turizma.


Kdorkoli že ste in karkoli radi počnete, prinesite svojo strast v prestižno hotelsko verigo  InterContinental Hotels & Resorts in IHG, na nas pa je, da vam zagotovimo mesto, kjer boste kar v resnici ste.